SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kadıoğlu Malatya'dan Ayrıldı

A- A+ PAYLAŞ

Valiler Kararnamesi'yle merkez valiliği görevine atanan Vali Osman Derya Kadıoğlu, Malatya'dan ayrılarak Ankara'ya gitti.

Kentten karayoluyla ayrılan Vali Kadıoğlu için önce Valilik Konağı'ndan sonra da Malatya-Ankara karayolu Tavşantepe mevkiinde uğurlama töreni yapıldı. Uğurlamaya, Belediye Başkanı Cemal Akın, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tuncay Çakan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda kalabalık bir topluluk katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali Osman Derya Kadıoğlu, "Göreve başladığım ilk günden itibaren böylesine önemli bir ilde görev yapmanın gururu ve bilinciyle hareket ettim. Devletin gülen yüzünü, ister evimde ister makamda kapıları açık tutarak her zaman vatandaşa hissettirdim. Devletin parasının harcanmasında kuruşunun hesabının verilmesindeki ilke ve prensiplerimden ödün vermedim. Yapamayacağım işleri vaad etmediğim gibi, yapılan işlerinde görevimizin bir parçası olduğunu düşünüp tanıtılmasına gerek duymadım" dedi.

Vali Kadıoğlu ve eşi Tülay Kadıoğlu'nun vedalaşırken hayli hüzünlendikleri gözlendi.

Bu arada, yeni Vali Halil İbrahim Daşöz'ün Kurban Bayramı sonrasında Malatya'ya gelerek göreve başlayacağı öğrenilirken, Daşöz gelinceye kadar Valilik görevine, Vali Yardımcılarından Bayram Öz'ün vekalet edeceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız