SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kale'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2016-08-09 17:22:37
Vali Kale'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Kale ilçesine giderek ilçede Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İnönü Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde programsız olarak Arguvan ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulunan, mülki ve idari amirlerden bilgiler alan, vatandaşlarla da bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinleyen, çözümü konusunda yetkililere gerekli talimatları veren Vali Toprak, bu günde mesaisine Kale ilçesini ziyaret ederek başladı.

Kale ilçesinde ilk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Toprak’ı İlçe Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu ve Kaymakamlık binasında bulunan resmi kurum ve kuruluş yetkilileri ile personel karşıladı. Kaymakamlık binası içerisindeki kurum ve kuruluşları da gezerek personelle görüşen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Toprak, Kaymakamlık makamında da Kaymakam Sinanoğlu’ndan ilçe hakkında brifing aldıktan sonra Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akdemir ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Toprak, burada karşılaştığı yaşlı teyze ile de sohbet ederek, Başkan Akdemir’den öncelikle yaşlı teyzenin sorunu ile ilgilenilmesini istedi.

Daha sonra Başkan Akdemir, ilçenin fiziki, sosyoekonomik konularında ve belediyenin faaliyet alanları ile ilgili olarak Vali Toprak’a bilgiler verdi.

İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği hizmet binalarında incelemelerde bulunup, Komutanlık ve Amirliğin Denetleme Defterini imzalayarak ilçedeki sorumluluk alanları ile ilgili olarak Jandarma Komutanı ve Emniyet Amirinden asayiş konusunda brifing aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaretinin ardından İnönü Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu'nu da ziyaret ederek okul ve çevresinde incelemelerde bulunan Vali Toprak yetkililerden okul ve eğitim bölümleri hakkında bilgiler aldı.

Bahse konu ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da görüşüp onların istek, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Toprak, Kaymakam Sinanoğlu’na ve taleplerle ilgili birim yetkililerine gerekli talimatları verdi. Yol güzergâhında yol kontrol denetimi yapan güvenlik görevlilerini de denetleyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Toprak ilçe ziyaretini tamamladıktan sonra il merkezine hareket ederek buradaki mesaisine devam etti.

Bülten

kale2

kale3

kale4

kale5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız