SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kale'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:12
Vali Kale'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, Kale ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

İlçe Kaymakam Can Memi ve Daire Müdürleri tarafından karşılanan Vali Süleyman Kamçı, ilk olarak Kaymakamlık binasını ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının depreme dayanıksız olması sebebi ile boşaltılarak Kaymakamlık binası içerisinde hizmet vermeye başlamasından dolayı Kaymakamlık binasını gezerek incelemelerde bulan Kamçı, personelle de bir süre görüştü.

Binadaki incelemelerinin ardından, Kaymakam Memi ve Daire Müdürlerinden faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Kamçı özellikle İlçe Milli Eğitim Müdüründen Lisans Yerleştirme Sınavı konusunda ilçenin başarı durumunu sordu. Başarı ortalamasının yüzde 50 olduğunu öğrenen Vali Kamçı daha başarılı sonuçlar beklediğini belirtti.

İlçedeki sağlık kurumları ve doktorlar hakkında da bilgi alan Vali Kamçı, sağlık konusunda her türlü desteği vereceklerini söyledi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından verilen bilgide, ilçede ihtiyaç sahibi ailelere verilen 2 adet süt ineği projesinin hayata geçirilmesiyle proje sayesinde ailelerin kazanç elde etmeye başladığı belirtildi. Yine ilçede asayiş olaylarının fazla olmadığı da belirtilerek vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerinin büyük bir özveri içerisinde görevlerini yerine getirdiği bilgisi verildi.

İlçe Kaymakamı Memi de ilçenin genel durumu hakkında bilgiler vererek, tüm kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getirdi.

Vali Kamçı, ilçe hakkında sunulan brifingin ardından ilçe Kaymakamı Memi’ye ve daire müdürlerine çalışmalarında başarılar dileyip, teşekkür ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız