SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kamçı Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2016-06-07 23:58:37
Vali Kamçı Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri Valiliğine atanması nedeni ile Cuma günü Malatya'dan ayrılacak olan Vali Süleyman Kamçı veda ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Yeşilyurt Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kamçı’yı Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu karşıladı. Yeşilyurt Kaymakamlığı idarecilerinin de hazır bulunduğu karşılama sonrası bir süre kaymakamlık makamında sohbet eden Vali Kamçı, ziyaret sonunda kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak buradan ayrılarak Yeşilyurt Belediye Başkanlığına geçti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, başkan yardımcıları ve belediye çalışanları tarafından karşılanan Vali Kamçı kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyip ilçeden ayrıldı.

7. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaretinde Tuğgeneral Emin Ayık ve üst rütbeli komutanlar, Polis Meslek Eğitim Merkezinde Merkez Müdürü Faruk Nalçacı ve Şube Müdürleri, İl Emniyet Müdürlüğünde İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve Şube Müdürleri, Battalgazi İlçesinde İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz ve idareciler tarafından karşılanan Vali Kamçı kendisini karşılayan ve uğurlayan personel ile vedalaşarak birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde Malatya’nın huzur ve güven içerisinde bir şehir olmasındaki katkılarından dolayı emniyet camiasına teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Son olarak Battalgazi Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Kamçı’yı Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Çalışanları karşıladı.

Burada Başkan Gürkan ve Başkan Yardımcıları ile sohbet eden Vali Kamçı, Malatya’da kısa bir süre görev yapmış olmasına rağmen Malatya insanını, Malatya’yı ve Malatya’nın güzel ve huzur dolu ortamını sevdiğini dile getirerek, Türkiye’nin sayılı ve temiz şehirlerinden birisi olan Malatya’nın bu durumda olmasında belediyelerin ve Belediye Başkanlarının katkısının büyük olduğunu da belirtti.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

v1

v2

v3

v4

v6

d1

v8

v9

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız