SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kamçı'dan Arguvan'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:35
Vali Kamçı'dan Arguvan'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın ilçe gezileri kapsamında son durağı Arguvan oldu. Burada Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kamçı, yetkililerden bilgi aldı. 

Arguvan’da İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya tarafından karşılanan Vali Kamçı ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Burada kurum çalışanlarını da ziyaret eden Kamçı, çalışmaları inceledi.

İlçe Kaymakamı Yosunkaya, Arguvan’ın coğrafi, idari, sosyal ve kültürel yapısı, eğitim öğretim, sağlık hizmetleri konularında brifing verdi. Vali Kamçı ise, Arguvan’ın güzel bir arazi yapısı olmasına rağmen arazide kayısı bahçelerinin olmamasının dikkatini çektiğini belirterek, bunun sebebini sordu. İlçe Kaymakamı ile Belediye Başkan Yardımcısı Kamber Yıldırım ise, bahse konu arazinin susuz olması nedeni ile kayısı yetiştiriciliğine elverişli olmadığını, ancak ilçenin diğer bölgelerinde bolca kayısı bahçelerinin yer aldığını belirttiler.

Arguvan Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Kamçı, Başkan Kızıldaş’ın ilçe dışında olması nedeni ile Başkan Yardımcısı Kamber Yıldırım’dan bilgiler aldı. Vali Kamçı, Bozan Mahallesinin kadın muhtarı Hatun Yılmaz ile de belediyede bir süre sohbet etti. Kadın muhtar Yılmaz, Yazıbaşı Mahallesi Muhtarı Nurhayat Eren ile birlikte ilçedeki iki bayan muhtar olduklarını söyleyerek emekli baş komiser eşinin de kendisine her zaman destek olduğunu belirtti. Vali Kamçı’da Muhtar Yılmaz’dan çalışmaları ve mahalleye yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Muhtar Hatun Yılmaz, mahallenin sorunlarının çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesinin yardımcı olmaları konusunda taleplerini ilettiklerini söyledi.

Başkan Yardımcısı Yıldırım’dan da brifing alan Vali Kamçı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini’ de ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri’nden ilçenin asayiş konularında bilgi alan Vali Kamçı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlerle de bir süre sohbet etti. Kamçı, İlçe Emniyet Amirliği'nde birimleri de gezerek nezarethanede incelemelerde bulundu. İlçede kayda değer önemli asayiş olaylarının olmaması nedeni ile nezarethanelerin fazla kullanılmadığını öğrenen Vali Kamçı memnuniyeti dile getirerek, Amirlikte görevli personele teşekkür edip başarılar diledikten sonra ilçeden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız