SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kamçı'dan Veda Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2016-06-06 15:12:21
Vali Kamçı'dan Veda Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri Valiliği’ne atanan Süleyman Kamçı ; 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, İnönü Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Cemil Çelik ,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin  Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Malatya İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Kamçı’yı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin  Yılmaz ve görevli askeri personel karşıladı. Şeref kıtasını selamlayan Vali Kamçı birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra şeref defterini imzalayarak Albay Yılmaz ile bir süre görüştükten sonra vedalaştı.

İnönü Üniversitesi’ni ziyaretinde Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından karşılanan Vali Kamçı bir süre sohbet ettikten sonra üniversiteden ayrıldı. Rektör Prof. Dr. Çelik tarafından kahve fincanı ikram edilen Vali Kamçı bu fincanlarla kahve içtikçe sizleri hatırlayacağım diyerek teşekkür etti.

2. Ordu Komutalığında Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun tarafından komutanlık girişinde karşılanan Vali Kamçı’yı Karargah girişinde de 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti karşıladı. Şeref defterini imzalayan Vali Kamçı komutanlarla bir süre görüştükten ve vedalaştıktan sonra Malatya Adliye Sarayını ziyaret etti.

Adliye Sarayında Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı, Mahkeme Başkanları ve Baro Başkanı tarafından karşılanan Vali Kamçı buradaki vedalaşmasının ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Kayseri Valiliği’ne atanan Süleyman Kamçı veda ziyaretleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. Kamçı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ile 2 yıla yakın beraber çalıştık. Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları zevkle takip ettik. Belediyecilik hizmetlerinde başarılı olduklarını gördük. İnşallah bu başarılı çalışmaları devam eder. Bütün Malatyalılara bu vesile ile bütün iyi dileklerimi sunuyor” dedi.

Başkan Çakır ise konuşmasında;  “Valimizle iki yıla yakın bir süre çok güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Malatya halkının sayın valimizi çok sevdiğini her noktada gözlemleyebiliyorduk. Valimiz çok tecrübeli iyi bir devlet adamı, yönetici ve idareci aslında biz çok iyi bir dost kaybettik. Valimizle birlikte uyumlu bir şekilde Malatya’ya çok güzel hizmetler kazandırıldı. Sayın valimizin Malatya’dan ayrılmasına üzüldük, ama yeni görevi içinde sevindik. Keşke Malatya’da bir süre daha kalabilseydi. Bugüne kadar Malatya’ya yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Malatyalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Bülten

DSC_3604

DSC_3609

DSC_3618

DSC_3638

DSC_3650

DSC_3659

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız