SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kamçı'dan İlçe Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:31:45
Vali Kamçı'dan İlçe Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Kale ilçesine yaptığı ziyaretinin ardından Battalgazi ilçesini de ziyaret etti. 

Malatya Valiliği görevine 16 Eylül 2014’de başlayan ve ilçeleri tanımak için ziyaretlerini sürdüren Vali Kamçı, Kale İlçesi’nde Kaymakam Ferhat Sinanoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akdemir ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamında Kaymakam Sinanoğlu’ndan aldığı brifingin ardından, İlçe Belediyesini ziyaret eden Vali Kamçı’yı Başkan Akdemir ve meclis üyeleri karşıladı. Vali Kamçı, ilçenin coğrafi yapısının çok güzel olduğunu, bol yeşil alanının bulunduğunu ancak yerleşim alanının dağınık olduğunu dile getirerek, bu özelliğinin kendisine Karadeniz bölgesini anımsattığını belirtti.

Başkan Akdemir’den İlçenin coğrafi ve ekonomik durumu ile mahalleleri hakkında bilgi alan Vali Kamçı İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret etti.

İlçedeki incelemelerinin ardından Kale ilçesinden ayrılarak Battalgazi İlçesine giden Vali kamçı, Battalgazi İlçesi Hükümet Konağı önünde Kaymakam Vedat Yılmaz, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sayın ve Daire Müdürleri tarafından karşılandı. Vali Kamçı’ya Kaymakamlık makamında Kaymakam Yılmaz ve daire müdürleri tarafından brifing verildi.

Eski Belediye Başkanlığı binasını da ziyaret eden Vali Kamçı, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın il dışında olması nedeni ile Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı ve Yaşar Karataş tarafından karşılandı. Başkan yardımcıları ile bir süre görüşüp belediye hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Kamçı, kendilerine çalışmalarında başarılar dileyip teşekkür ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız