SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kamçı'dan Ziyaretler

0
Güncellendi - 2016-03-29 18:59:22
Vali Kamçı'dan Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, göreve yeni atanan Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Malatya Bölge Müdürü Mehmet Ali Doğan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kamçı, tarımsal sigorta konusunda üreticileri duyarlı olmaya davet etti.

İçişleri Bakanlığının onayı ile Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine ataması yapılan ve göreve başlayan Faruk Nalçacı’yı ziyaret eden Vali Süleyman Kamçı, Nalçacı’ya görevinde başarılar diledi. Nalçacı da, Polis Meslek Eğitim Merkezi hakkında Kamçı’ya brifing vererek, “Görevimizi layığı ile devletin, milletin menfaatine olacak şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Vali Kamçı, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi ziyaretinin ardından 17 Ekim 2015 tarihinde geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak’ın yerine atanan Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Ali Doğan’ı ziyaret etti. Kamçı, taziyelerini iletip Kadak’ı rahmetle andıktan sonra Müdür Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Kayısı konusunda uzman olan Doğan, Müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgiler verirken, bu yıl yine kayısının hava şartlarından etkilendiğini ve etkilenmeye de devam ettiğini dile getirerek, Malatya’daki kayısı üreticilerinin don riskine yönelik sigorta yaptırma sürelerinin dolduğunu ancak doluya karşı bu sürenin halen devam ettiğini belirtti. Poliçe sayısının bu yıl Malatya’da yüzde 25, Türkiye genelinde ise yüzde 15 seviyesinde olduğunu kaydeden Doğan, geçtiğimiz yıllarda Malatya’da yüzde 10-15 olan poliçe miktarının bu yıl arttığını aktardı.

Kamçı ise bu miktarın az olduğunu yüzde 50 seviyelerine çıkması gerektiğini söyledi. Müdür Doğan’da bu görüşe katılarak sigorta yaptıran üreticilerin ve poliçe sayısının artması ile ödenecek olan pirim miktarının da düştüğüne dikkat çekti. Kamçı, poliçe sayısının artmasının, yüzde 50 seviyelerine çıkmasının hem kayısı üreticilerinin zararlarının karşılanmasında hem de daha az prim ödemelerinde etkili olacağını belirterek, kayısı üreticilerini bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti.

Bülten- iha

a5

a6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız