SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kamçı'ya Veda Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:03:23
Vali Kamçı'ya Veda Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

2015 yılı Yüksek Askeri Şura kararları gereği 2. Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanlığı görevinden Şanlıurfa 20. Zırhlı Tuğay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Metin Alpcan, Malatya Valisi Süleyman Kamçı’ya veda ziyaretinde bulundu. 

Alpcan, beraberinde İslahiye 106. Topçu Alay Komutanlığı görevinden Tuğgeneralliğe terfi ederek 2. Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanlığı görevine atanan Tuğgeral Ersin Yıldırım ile birlikte Vali Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Vali Kamçı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Alpcan ve Yıldırım’a yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, her iki Tuğgeneral'ede yeni görevlerinde başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız