SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kamçı'ya Ziyaretler

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:30
Vali Kamçı'ya Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

Sokak Çocuklarını ve Aileleri Koruma Derneği Başkanı Tahir Topbaş ile Malatya Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Göknur Aktay Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti. 

Kamçı’nın ilk ziyaretçileri Sokak Çocuklarını ve Aileleri Koruma Derneği Başkanı Tahir Topbaş ile yönetim kurulu üyeleri ve çocuklardı. Vali Kamçı’yı makamında ziyaret eden dernek üyeleri desteklerinden dolayı Vali Kamçı’ya plaket takdim etti. 

Vali Kamçı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman için imkanları çerçevesinde derneğin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Vali Kamçı’nın diğer ziyaretçileri ise, Malatya Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Göknur Aktay ve yönetim kurulu üyeleriydi. Kendilerini kabul eden Vali Kamçı’ya teşekkür eden Aktay, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 

Vali Kamçı da ziyaretleri dolayısı ile teşekkür ederek kadınlarımızın her alanda olduğu gibi iş alanında da başarılı olduklarını dile getirerek başarılarının devamını diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız