SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kamçı'yı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:21
Vali Kamçı'yı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Şampiyonu Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Sporcuları Vali Kamçı’yı ziyaret ettiler.

21-26  Haziran  2015 tarihleri arasında Konya ilinde yapılan 18 yaş altı açık alan Türkiye Hokey Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Hokey Takımı sporcuları, Antrenör Ünal Aytekin, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Cemal Kurhan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Gürsoy Vali Kamçı’yı makamında ziyaret ettiler.

Vali Kamçı’ya kulüpleri ve şampiyona hakkında bilgiler veren Müdür Gürsoy bir sporcularının başarılarından dolayı milli takıma davet edildiğini ve Fransa'da düzenlenecek 2017 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası'na katılmak amacıyla yapılan eleme grubu müsabakalarına katılacağını belirtti.

Vali Kamçı sporcuları ve yöneticileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Genç sporcularla da sohbet eden Vali Kamçı birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

-Milli Eğitim Müdürünü de ziyaret ettiler-

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Spor Kulübü İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı makamında ziyaret etti.

Açık Alan Hokeyi Türkiye Şampiyonasında Türkiye finallerinde ‘Malatya'yı temsilen katılan Malatya Battalgazi Spor Lisesi Açık Alan Hokeyi Branşında, Battalgazi HEM Gençlik ve Spor Kulübü ve 26 kulübün katıldığı Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan takımımız, Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu. Öğrenciler, başarılarını il Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile paylaştı.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Malatya’mızın ismini kürsüye taşıyabilmek adına Açık Alan Hokeyi Türkiye Şampiyonasında ter dökerek bizlere mutluluk yaşatan, bu önemli başarıya ortak olan herkesi gönülden tebrik ediyorum. Bugünlerde farklı branşlarda sportmenlik kuralları içinde sağlığa, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa dayanan insani değerlerle yetişen sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, geleceğimizi bu günden kuruyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız