SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kaymak; "Malatyalıların Dualarını Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-11-03 12:29:42
Vali Kaymak;
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı , Fırat Kalkınma Ajansı’nın toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen ve 1995-1998 yılları arasında Battalgazi Kaymakamı görevinde bulunan Tunceli Valisi Osman Kaymak ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Tunceli’de hakikaten yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bugün Malatya’mıza Fırat Kalkınma Ajansı’nın toplantısı münasebetiyle buraya geldiler, bizi de ziyaret ettiler. Biz Sayın Valimizle Battalgazi Kaymakamlık döneminde birlikte çalışmışlığımız var. O süreç içerisinden beri dostluğumuz devam ediyor. Hakikaten Tunceli’de ağır şartlar içerisinde çok başarılı görevler ifa ediyor sayın valimiz. Battalgazi’deki kaymakamlık döneminde de o başarıların göstergesinin meyvesi orda da gözükmekteydi. Biz sayın valimizi Malatya’mızda ve Belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendilerinin bıraktığı Battalgazi daha küçük 20 bin nüfuslu bir Battalgazi iken, bugün 300 bini aşkın, gündüz nüfusu 550 bin olan bir ilçe olarak bizi ziyaret ediyor. İnşallah bizlerde sayın Valimizin o dönemde birlikte çalıştığımız güzel fikir ve düşüncelerinden, bilgi birikiminden faydalanarak Battalgazi’mize daha iyi hizmetler etmek adına büyük gayretler gösteriyoruz” dedi.

Tunceli Valisi Osman Kaymak ise, Malatya’ya Fırat Kalkınma Ajansı’nın toplantısına katılmak üzere geldiğini belirterek, “Başkanımın belirttiği gibi bugün Fırat Kalkına Ajansı’nın toplantısı için buradaydık. Toplantı yaptıktan sonrada eski dostları ziyaret etmek için değerli Başkanı ziyarete geldim. Malum 1995-1998 yılları arasında Battalgazi Kaymakamı olarak çalışmıştık. Biz Malatya'yı ve Malatyalıları unutmuyoruz, seviyoruz. O yüzden her geldiğimizde dostları ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Kaymak, “Bahsettiği gibi 2,5 senedir Tunceli Valisi olarak görev yapıyorum. Orada malum bir mücadele sürdürüyoruz. Şu anda yoğun operasyonlar devam ediyor. Televizyonlar aracılığıyla da değerli Malatya halkından da bizlere dualarını eksik etmemelerini istiyoruz. Gerçekten orada zor şartlarda askerimiz, polisimiz sürekli bir mücadele içinde. İnşallah şu anda hemen hemen her alanda üstünlük elimizde. Psikolojik üstünlük son günlerde de gayet etkili şekilde şehit vermeden, yaralı vermeden PKK’lıları, bölücülere karşı çok ciddi mücadele yapıyoruz. Milletimiz, memleketimiz bu belayı da kısa zamanda aşacak. Şunu söylemek istiyorum değerli Malatyalılar.  Biz sadece PKK ile mücadele etmiyoruz. Uluslararası güçlerle mücadele ediyoruz. Adamların ellerinde çok güçlü silahlar var ama, bizimde Allaha şükür ordumuz,  askerimiz her yönüyle çok teçhizatlı, hem teknik yönden uçaklarımız, İHA’larımız, helikopterlerimiz ve silahlarımız var. İnşallah bunların kısa zaman içerisinde temizliği yapılacak ve memleketin önü açılacaktır. Yeter ki içimizdeki birlik ve beraberliği bozmayalım. Gerçekten bu dostluk ve kardeşlik duyguları devam ettiği müddetçe milletimizin önünün açık olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Vali Kaymak, Malatyalıların dualarını beklediklerini belirterek, “Bizler inanmış insanlarız. Buradan da sizlerin, özellikle Malatyalıların dualarını bekliyoruz. Bu vesile ile Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Biz eski dostlarımıza çok değer veriyoruz. Her gelişimizde değerli başkan ve arkadaşlarını ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Onlar bize manevi moral oluyorlar. Oranın stresini burada atmış oluyoruz. Tekrar bütün Malatyalılara en derin sevgilerimi iletiyorum” dedi.

Kale Belediye Başkanının Ziyareti

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, beraberinde AK Parti Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek ve Kale Belediye Meclis Üyesi Yaşar Koca ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, belediye hizmetleri ve Başkan Gürkan’ın arka arkaya aldığı iki ödül konuşuldu.

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, beraberinde AK Parti Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek ve Kale Belediye Meclis Üyesi Yaşar Koca ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetlerinin konuşulduğu ziyarette, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ve AK Parti Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek, Başkan Gürkan’ın Kamu-Der tarafından ‘Yılın İlçe Belediye Başkanı’ ve EXPO 2016 Antalya’da, Tarihi ve Kültürel Mirasın Korunması “Tarih Özel Ödülü’ alması nedeniyle kutladı. Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, ziyarette yaptığı konuşmada ‘Sevgili kardeşim Belediye Başkanlarının baş tacı özellikle Kale Belediyesi’nin de baş tacı olan Selahattin beyi ilçe teşkilatımızla birlikte ziyarete geldik. Kendisine verilmiş olan ödüllerden dolayı kendisini kutluyorum. Allah daha nice başarılarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

AK Parti Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek ise, “Gençlik çağından beri tanıdığımız Sayın Selahattin Gürkan’ın ilçe belediyeler arasında birinci olması bizleri mutlu etti. Kendisini kutlamak için makamında ziyaret edelim dedik. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, “Çok değerli Kale Belediye Başkanımızı ve Kale ilçe Başkanı ve yönetim Kurulu ve meclis üyelerini burada ağırlamaktan, misafir etmekten memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Tabi ödüller teşvik edicidir. Ödüller alınırken de kurum adına alınır. Biz Belediyemiz adına aldık. Bu ödülü alınmasında en büyük payı ekibimizin ekip ruhu içerisinde çalışmasıdır. Hem Kamu-Der’in Türkiye’de ‘Yılın İlçe Belediye Başkanı’, hem de 54 ülke, 8’de gözlemci ülke olmak üzere 62 ülke, 10 büyükşehrin katıldığı ve tek ilçe olarak Battalgazi Belediyesi’nin yer aldığı uluslararası bir platformda, EXPO 2016 Antalya’da, Tarihi ve Kültürel Mirasın Korunması “Tarih Özel Ödülü’ Battalgazi Belediyesi’ne verilmiştir. Battalgazi halkı adına da, belediyemiz adına da övünç duyulacak bir olaydır. Bu vesile ile bizleri ziyaret eden Kale Belediye Başkanımız Cemal beye, AK Parti Kale İlçe Başkanı Cemal bey, yönetim kuruluna ve meclis üyesi arkadaşlarımı burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Ödül hepimizindir. Önemli olan bilgi birikimlerinin paylaşılmasıdır. Bilgi birikimleri paylaşınca, bu paylaşılan bilgilerin her yerde güzel örnekler teşekkül ettirmesi ve vatandaşımıza, milletimize, hemşerimize güzel hizmetlerin sunulması, hepimizin gönlünü güçlendirir, gönlünü memnun eder” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız