SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kaymakamlarla Toplantı Yaptı

0
Güncellendi - 2017-05-30 00:32:10
Vali Kaymakamlarla Toplantı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda kaymakamlarla toplantı gerçekleştirildi.

Malatya ili ve ilçelerinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı, yapılması planlanan çalışmaların görüşülmesinin ardından sonlandı.

Toplantıya Vali Toprak'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Miktat Alan, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Kale Kaymakamı Mehmet Güder, Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir, Arguvan Kaymakamı Cuma Emeç, Pütürge Kaymakamı Erkan Savar, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan, Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, Arapgir Kaymakamı Salih Sak katıldı.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yerelli (6 yıl önce)
    Sn. valimiz ve kaymakamlarımız, Sizler en azında 4 yıllık bir fakülte okumuş eğitimli donanımla ve birikimi olan güzel ile çirkini ve estetiği analiz edebilen ve kamu gücünü temsil edenlersiniz. Görev yaptığınız il ve ilçelerde sokakta, caddede, okulda, hastanede, parkta, kaldırımda, inşaatta, eğitimde vs.de de tüm bunları görün. Güzellikleri ve estetiği arayın. Yaşatın. Sadece okulun önünü değil arkasını da görün. Kaldırımdaki kuruyan ağacı da, 2-3 yaşında sıvası dökülen kamu binasını da… Unutmayalım! İşini güzel yapanları ALLAH sever.
    0
    0
    Yanıtla