SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kayseri'yi İnceledi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Kayseri'nin ortaya koyduğu şehircilik anlayışıyla ülkemizin belediyecilik okulu haline geldiğini söyledi. Bu arada, Daşöz'ün İçişleri Bakanı ile bazı vali ve belediye başkanlarının yeraldığı bir heyetle Suriye'nin başkenti Şam'a gideceği bildirildi.

KAYSERİ'DE..
"Malatya İl Gelişme Planı" projesinin görüşüldüğü İstanbul programı dönüşü bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kayseri'ye uğrayan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, stadyum ve raylı sistem projeleri başta olmak üzere birçok proje üzerinde inceleme yaptıklarını belirterek, "Değerli başkanımızla birlikte Kayseri'yi geziyoruz. Bugün burada gördüklerimizden büyük mutluluk duyduk. Başkanımızı yürekten kutluyoruz. Gerçekten Kayseri'de gördüklerimiz, şehircilik adına, yerel yönetim adına mutluluk verici. Biz de açıkçası bunlardan daha fazla yararlanmak adına bu geziyi yapıyoruz. Spor kompleksini gezdik, stadyum alanını gezdik, şehir içinde yapılan çalışmaları gördük, raylı sistem çalışmalarını inceledik. Şimdi de Kent Ormanı'ndaki piknik alanı yapım çalışmalarını geziyoruz. Gerçekten bunların hepsi örnek projeler. Ben değerli başkanımızı kutluyorum. Kayseri'nin aynı zamanda ülkemiz için bir beledyicelik okulu olduğunu düşünüyorum. Bütün yerel yönetimlerimizin, belediyelerimizin ve şehir yönetimlerimizin Kayseri'de olup bitenleri yakından görmelerinin çok faydalı olacağına inanıyorum ve gelip görmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Başkan Mehmet Özhaseki ile birlikte Kent Ormanı'nda yapılan çalışmaları yerinde gören Malatya Valisi Daşöz ayrıca raylı sistem, stadyum, otogar ve kongre merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Kent Müzesini de gezen Vali Daşöz duyduğu hayranlığı da gizleyemedi.

ŞAM GEZİSİ..
Öte yandan 11 il valisi ve belediye başkanları, 8-11 Aralık tarihleri arasında bir dizi görüşme yapmak üzere İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ile beraber Suriye'nin başkenti Şam'a gidecek. Şam'a gidecekler arasında Gaziantep, Hatay, Kilis, Mardin, Samsun, Adana, Malatya, Adıyaman, Bitlis, Şırnak, Şanlıurfa il valileri ile Adana, Hatay, Kilis, Mardin, Urfa, Denizli, Samsun, Adıyaman, Mardin ve Midyat belediye başkanları yer alıyor.

İçişleri Bakanı Aksu, vali ve belediye başkanları, Şam'da "mahalli stratejik gelişmeler, internet şebekeleri, çiftlik (ikizler) ticaret, takas ticaret, iş finansmanlarını destekleme, yerel yönetim idarelerini aktif hale getirme" konularında yapılacak toplantılara katılacak.

FOTO: Vali Daşöz ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız