SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kazayı Görünce..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kamyona arkadan çarpan otomobilin bayan sürücüsü yaralandı. Bu arada ildeki diğer kazalarda ise 16 kişi yaralandı.

KAMYONA ARKADAN ÇARPTI..
Kaza Malatya-Battalgazi karayolu Hanımınçiftliği mevkiinde meydana geldi. P.K. yönetimindeki 06 BS 7703 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda bir kamyona arkadan çarptı. Kazada P.K. yaralandı. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralı bayan sürücünün sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi.

Kaza sonrasında güzergahta geçmekte olan vali Ulvi Saran ise durarak, kaza hakkında bilgi aldı. (Fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR
Hasanbey Caddesi’nde de 25 yaşındaki M.G. adlı bayan sürücünün yönetimindeki oto; karşıdan karşıya geçmek isteyen 28 yaşındaki H.Ş. adlı anne ile 8 yaşındaki kızı N.Ş.’ye çarptı. Anne kızın ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldıkları bildirildi.

Çevreyolu’nda 33 yaşındaki Z.U., 44 yaşındaki N.D. ve 35 yaşındaki E.G. yönetimlerinde bulunan 3 otonun karıştığı zincirleme kazada, 4 yaşındaki K.C.U. ile 32 yaşındaki S.U. yaralandılar.

00.10 sıralarında yine Çevreyolu’nda 20 yaşındaki M.G., 24 yaşındaki H.T., 54 yaşındaki Z.Ö. ile 27 yaşındaki Z.Ş. yönetimlerinde bulunan 4 oto zincirleme kazaya karıştı. Kazada 25 yaşındaki H.T. ve 28 yaşındaki K.T. adlı bayanlar ile 17 yaşındaki B.T.’nin yaralandıkları öğrenildi.

Doğanşehir’den Adıyaman yönüne gitmekte olan 35 yaşındaki N.K. yönetiminde bulunan 23..460 plakalı otomobil, Sürgü civarında önünde giden 22 yaşındaki S.Ş. yönetiminde bulunan 27..507 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile bu araçta bulunan 28 yaşındaki M.Ş. yaralandılar.

Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan 53 yaşındaki M.A.B. yönetiminde bulunan 33..569 plakalı otomobil, 21. kilometrede dikkatsizlik sonucu devrildi. Araçta bulunan 27 yaşındaki F.B. ile 37 yaşındaki B.G. adlı bayanların yaralandıkları bildirildi.

Merkez Beydağı beldesinde tali yoldan ana yola bisiklet ile kontrolsuz çıkan 10 yaşındaki U.C.D. ile yanında bulunan 7 yaşındaki H.B. adlı çocuklar, yoldan geçen 31 yaşındaki G.D. yönetiminde bulunan 44..309 plakalı otoya çarptılar ve yaralandılar.

Malatya merkezden Hacıyusuflar Köyüne gitmekte olan 32 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 06..7697 plakalı oto aşırı hız yüzünden yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

Elazığ’dan Malatya’ya gelmekte olan 49 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..0364 plakalı oto, Hacıhaliloğlu Köyü civarında önünde giden 52 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan 02..761 plakalı minibüse arkadan çarptı. 22.00 sıralarındaki kazada minibüs yolcularından 18 yaşındaki A.K. ile 41 yaşındaki M.Ö. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız