SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kolat, Darende'ye Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:19:59
Vali Kolat, Darende'ye Geldi
A- A+ PAYLAŞ
 
Sivas Valisi Ali Kolat, Malatya'nın Darende ilçesini ziyaret etti. 
 
Darendeli olan Vali Kolat, eşiyle birlikte geldiği ilçede Kaymakam Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı İsa Özkan ve Hulusi Efendi Vakfı Başkanı Hamidettin Ateş’i ziyaret etti. Ziyarette Vali Kolat’a çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İsa Özkan, “İçme suyu şebeke ihalemizi Mayıs ayı içinde gerçekleştireceğiz. Üst yapı çalışmalarımızı bitirme noktasına getirdik. Tohma Islah Projemiz devam ediyor. 204 adet TOKİ konutu projemiz devam ediyor ve 100 adet sosyal konutumuz tamamlandı. Belediye olarak borcumuz bulunmamakta. Kültür Sitesi Projemizi hayata geçireceğiz. Ilıcak ailesinin desteği ile 500 kişi kapasiteli taziye evi ve Kur’an Kursu binası yaptıracağız. Gasilhane binamız tamamlandı ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından hizmet verecek” dedi.
 
Vali Kolat ise, "Biz bu memleketin çocuğuyuz. Allah bize ömür verdikçe insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız