SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kolat Kaza Geçirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:57
Vali Kolat Kaza Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Sivas Valisi hemşehrimiz  Ali Kolat, Kayseri'den Sivas'a dönerken makam aracının yoldan çıkması sonucu meydana gelen kazada yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Sivas-Kayseri Karayolu 8’inci kilometresinde meydana geldi. Kayseri’de düzenlenen ORAN toplantısına katılan Vali Ali Kolat, kente dönüş için 58 001 resmi plakalı makam cipi ile yola çıktı. Mehmet Nadir Acar’ın kullandığı cip, Sivas kent merkezine yaklaştığında Sivas Petrol Mevkisinde buzlu yolda kontrolden çıkarak kaydı. Yolda savrularak geri geri kayan araç, sol tarafta yaklaşık 4 metrelik şarampole takla atarak yan yattı. Kazada araç içerisinde bulunan Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, koruma polisi Aydın Demir hafif şekilde yaralandı. Araçtan yürüyerek çıkan Vali Kolat, eşi ve beraberindekiler ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Tedbir amacıyla kontrolden geçirilen Vali Ali Kolat’ın vücudunda her hangi bir yara bulunmadığı, eşi İlksen Kolat’ın yüz kısmında ise cam kesiği bulunduğu bildirildi. Şoför ve koruma polisinin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi. Haberin duyulması üzerine, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın ile, kurum müdürleri ve kentin ileri gelenleri hastaneye akın etti.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Bir süre gözetim altında tutulan ve ayakta tedavi gören Vali Ali Kolat, daha sonra yürüyerek geldiği acil kapısında Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ile birlikte açıklama yaptı. Durumunun iyi olduğunu belirten Vali Kolat, "500 metrelik mesafede buzlanma vardı. Sol şeride girince kontrolü kaybettik ve takla attık. Bende, hanımefendi de ve arkadaşlarımda bir şey yok. İçlerinde en iyi benim. O saatten beri ayaktayım. Herkese teşekkür ederim. Her hangi bir problem yok" diye konuştu.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş da korkulacak bir şey olmadığını belirterek, "Ne sayın Valimizde, he hamınefendide kırık ve benzeri bir şey yok. Sadece tedbir amaçlı kontroller yapılacak" dedi.

Valinin bir gün tedbir amacı ile hastanede tutulacak olan eşi İlksen Kolat’ın yanında geceyi hastanede geçireceği açıklandı. Kaza yapan makam aracı ise yapılan incelemenin ardından kaldırıldı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız