SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kolat, Malatya'ya Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Sivas Valisi hemşehrimiz Ali Kolat, 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’ne katılmak için Malatya’ya geldi. Sivas Emniyet Müdürü Kemal Seyhan ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret eden Vali Kolat, Malatya’nın güzel bir şehir olduğunu söyledi. Ziyarete Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da katıldı.

 Vali Kolat ziyareti sırasında şunları söyledi; “Fuara misafir olarak geldik. İnşallah bu güzel çalışmalar artarak devam eder. Fuarın ülkemize ve Malatya’mıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güzel hizmetlerinizden dolayı Belediye Başkanımızı tebrik ediyor,  görevinde başarılar diliyorum”

 Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ederek,  Sivas Valisi Ali Kolat ile Sivas Emniyet Müdürü Kemal Seyhan’ın, fuara katılmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 Belediye Başkanı Çakır, “Fuarları düzenlemekteki amacımız ekonomiyi canlı tutarak, sektörel gelişimleri büyütmektir. Fuarlar ekonominin büyümesine de önemli katkılar sağlıyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız