SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Konağında Kandil Programı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:15:50
Vali Konağında Kandil Programı
A- A+ PAYLAŞ

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Koruyucu Yetim Destek Projesi (Hami-Yet) çocukları ile birlikte Vali Konağı’nda Mevlid Kandili programı düzenledi. 

Vali Konağı’nda düzenlenen etkinlikte Vali Yazıcı, Mevlid Kandili münasebetiyle oruç tutan çocuklarla iftar yemeği yedi. Yemek sonrası programda çocuklar, Peygamber Efendimizi (sav) anlatan şiirler okuyup, ilahiler söyledi. Programda duygulanan Vali Yazıcı, çocuklara Mevlid Kandili’nde yaptıkları anlamlı program sebebiyle teşekkür etti. Vali Yazıcı, "Bu manidar günde sizleri burada görmek bizleri çok mutlu etti. Sizler bizim öz çocuklarımızsınız. Bu güzel ve anlamlı programı hazırladığınız için teşekkür ederim” dedi.

Hami-Yet çocuklarının manevi bir günü en iyi şekilde değerlendirdiğini belirten Yazıcı, “Bugün sizlerin oruç tutması, oruçlarını açtıktan sonra buraya gelmesi, böyle güzel bir programla Peygamberimizi (sav) anması bizleri çok mutlu etti. Bugün burada en ulvi, kutsi ve anlamlı günlerden birini yaşıyoruz. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Peygamberimizin de yetim olduğunu anımsatan Vali Yazıcı, "Efendimizin yetim çocuklara ayrı bir şefkati vardı. Onlara çok güzel davranır, her türlü sorunlarıyla ilgilenirdi. Evinin kapıları yetim çocuklar için sonuna kadar açıktı. Kendisi de yetim olarak büyüdüğü için yetimliğin ne kadar acı ve zor olduğunu biliyordu. Yetimlere olan merhametinden dolayı devamlı olarak onları korur, haksızlığa uğradıkları zaman haklarını arardı. Sizler, Hami-Yet Projemiz ve valiliğimizin desteğiyle eminim ki eğitimlerinizi en iyi şekilde alarak güzel yerlere geleceksiniz. Bizim de en büyük gurur ve sevinç kaynağımız bu olacaktır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız