SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Konağını Kiraya Verdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:06:23
Vali Konağını Kiraya Verdiler
A- A+ PAYLAŞ

Bilecik İl Genel Meclisi tarafından bir süre önce alınan kararın ardından, eski vali konağı 7 yıllığına aylık 16 bin 500 TL kira ücreti ile ihale edildi.

Meclis geçtiğimiz Kasım ayı toplantısında kiralanmasına karar verdiği Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski Vali Konağı ihalesi, bugün, Bilecik İl Özel İdare binası Encümen toplantı salonunda yapıldı. Vali Ahmet Hamdi Nayir Başkanlığında toplanan kurul üyeleri, 4 bin TL muhammen bedelle çıkardıkları kira ihalesine 5 katılımcı dosya verdi. Mevcut binanın yıkılarak yerine prefabrik veya ahşap bina yapılması şartı bulunan yerin kira ihalesine Mehmet Çetin, Yunus Uğur Eşmen, Erol Çim, Yüksel Gökçedağ ve Mehmet Ergün katıldı. Kurul tarafından yapılan inceleme sonucu katılımcılardan Erol Çim’ in evraklarında imza sirküsünün eksik olduğu belirtildi. Buna karşın Çim, katıldığı tüm ihalelere bu vekaletname ile girdiğini belirtti. İhale kurulu tarafından yapılan görüşmenin ardından konu diğer katılımcılarının da fikirleri alınarak Çim’ in ihaleye katılmasında bir sakınca olmadığı konusuna varıldı. Aylık 4 bin TL muhammen bedeli üzerinden kiraya çıkan bina için 10 bin TL fiyatta Yüksel Gökçedağ, 11 bin 200 TL fiyatta Yunus Uğur Eşmen, 12 bin 600 TL’de ise Erol Çim ihaleden çekildi. Mehmet Çetin 16 bin 100 TL fiyatta ihaleden çekilince, KDV hariç 7 yıllığına eski vali konağı ihalesinin 16 bin 500 TL’ye Mehmet Ergün aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız