SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Korucularla Bir Araya Geldi

0
Güncellendi - 2017-05-20 04:02:19
Vali Korucularla Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde göreve yeni başlayan güvenlik korucularıyla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Toprak, Pütürge ilçesinin ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili düzenlenecek toplantı öncesi göreve yeni başlayan güvenlik korucularıyla bir süre sohbet etti.

Toprak, burada yaptığı konuşmada, göreve başlayan koruculara başarı dileyerek, şunları kaydetti:

"Güvenlik korucularımız da bizim için önemlidir, özellikle kırsal kesimler de jandarma teşkilatımızla ilçenin huzur ve sükunu noktasında kanunlarla verilen ve tanımlanan görevler içerisinde görevlerini ifa ediyorlar. Son zamanlarda gerek kanunlarla, gerek kanun hükmünde kararname ve diğer mevzuatlarla getirilen yenilikler, gelişmeler güvenlik korucularımızın sadece isminin değiştirilmesi değil, onun dışındaki ekonomik ve sosyal haklar, görev tanımı ve görev yapılırken dikkat edilmesi gereken hususları da verilen önem çerçevesinde ortaya koymuştur. Sizlerin görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza ben inanıyorum. Yolunuz açık olsun, Allah her türlü kazadan beladan hepinizi, hepimizi, ülkemizi, devletimizi, milletimizi korusun."

Türkiye'nin sıkıntılı günler geçirdiğini aktaran Toprak, şöyle devam etti:

"Çünkü bizim bulduğumuz coğrafya sıkıntılı bir coğrafya. Dolayısıyla her türlü terör örgütünü yeşertmek isteyen, onları vücuda getirip üzerimize salmak isteyenler olabiliyor. İçeriden, dışarıdan hepsini yaşadık. Bu ihanetlerin tehlikelerin karşısında dimdik ayakta olacağız, uyanık olacağız ve vatandaşlarımızı, ailemizi, çevremizi, milletimizi, devletimizi bu ihanet odaklarına karşı daha dikkatli olmaya uyanık davranmaya da adeta çağıracağız. Dolayısıyla bizim kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz dışarıdaki hain hesaplar ne olursa olsun içerideki bu hainlerin piyonları kim olursa olsun bizim milletimizin, 80 milyonun gücü, 80 milyonun kardeşliği, birliği, beraberliği bizim için esastır. Biz birliğimizi, beraberliğimizi bozmadığımız sürece bizi alt edecek, bekamızı, devletimizi gücünü ortadan kaldıracak hiçbir kuvvet asla ve asla olamaz."

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız