SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kuluncak'ı Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:50
Vali Kuluncak'ı Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Kuluncak İlçesi’ni ziyaret ederek, bir takım temaslarda bulundu. 

Vali Kamçı’nın ilçe ziyaretinde, Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Garnizon Komutanı Adlen Sarı, kurum amirleri ve yoğun halk katılımıyla kaymakamlık binası önünde karşılandı.

İlk olarak İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu’yu makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak olan yatırımlar ve ilçe sorunlarıyla ilgili brifing alan Vali Kamçı, brifingin ardından 2014-2015 1’nci dönem TEOG Sınavında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi amacı ile düzenlenen toplantının yapıldığı Kaymakamlık toplantı salonuna geçildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Vali Süleyman kamçı, ilçede dereceye giren öğrencilerle gurur duyduğunu, en iyi şekilde eğitimin verilmesine gayret ederek vatana ve millete en iyi hizmeti sağlayan başta Milli Eğitim kadrosu olmak üzere öğrencileri ve velileri tebrik etti. Kamçı, öğrencilerin başarılarının artmasında emeği gecen tüm öğretmenlere ve idarecilere teşekkürlerini iletti.

İlçe Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı makamında ziyaret eden Vali Kamçı’ya belediye hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Vali Kamçı, Halk Eğitim Merkezi'ne geçerek burada bakır işlemeciliği kursunda kurs gören bayan kursiyerlerin yaptığı bakır el sanatlarını yakından inceledi. Çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Vali Kamçı, bu güzel çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulunarak, kursiyerlere kurs bitirme belgelerini verdi.

Kursiyer öğrenciler tarafından yapılan Türk Bayrağı desenli ve Vali Kamçı’nın isminin yazılı olduğu bakır işleme sini takdim edildi.

Ardından İlçe Emniyet Amirliği'ne de ziyarette bulunan Vali Süleyman Kamçı, Emniyet Amirliği ve çalışan personel hakkında bilgiler aldı.

Vali kamçı, İlçe Emniyet amirliğinden sonra, İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız