SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vali Malatya İçin Ödüldür'

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ziyaret ve incelemeler ile otel açılışında bulunmak üzere geldiği Malatya'da, ilk olarak Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Mehmet Şahin ve Fuat Ölmeztoprak, eski belediye başkanı Cemal Akın ile Vali Ulvi Saran'ı ziyaret eden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Malatya'nın tarihi ve kültürel zenginlikleri olan, bilim adamı ve siyasetçi yetiştirmiş bir kent olduğunu ve Malatya'da bulunmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.

5 Yıldızlı Anemon Oteli’nin açılışı için Malatya'ya geldiğini ve bu kapsamda bakanlığına bağlı kurumların çalışmalarını da inceleyeceğini ifade eden Arınç, Malatya'da yeni görevine başlayan Vali Ulvi Saran'a da başarı dileklerinde bulunarak, "Valimizi iyi tanıyoruz. Başarılı çalışmaları olmuştur. Hükümetimiz de onun ilk valilik görevini Malatya'ya vermiştir. Bu Malatya ve valimiz için bir ödüldür. İyi bir tercih olduğuna inanıyorum. İnşallah önceki Valilerimizin yaptıkları hizmetleri daha iyi yerlere gelmesi için çaba gösterecektir " dedi.

Vali Ulvi Saran da Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınc'ın Malatya ziyaretinden memnun olduklarını ifade ederek, "Malatya'nın maddi ve manevi olarak kendilerine ihtiyacı vardır. Malatya'nın kültürel zenginliklerinin gün yüzüne çıkarılması için desteklerini bekliyoruz" dedi.

Masa üzerine konan yaş kayısıları eline alan Arınç, kayısının Malatya ve ülke ekonomisi için büyük önem arz ettiğini, ABD Başkanı Barack Obama'nın Türkiye ziyareti sırasında kayısıdan boşuna bahsetmediğini söyledi.

Arınç, daha sonra basına kapalı olarak Vali Ulvi Saran ile bir süre görüştü. Ziyaretin sonunda Arınç, beraberindekilerle Malatya Valiliği girişinde toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Arınç Valiliğin ardından Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız