SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Ödüllendirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:29:40
Vali Ödüllendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Dünya üçüncüsü olan Ampute Futbol Milli Takımı'nın kalecisi Cihangir Selim Karadağ, Vali Vasip Şahin tarafından altın ile ödüllendirildi. 

Rusya'nın Kaliningrad şehrinde 7 - 14 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Ampute Milli Takımı'nın kalecisi Cihangir Selim Karadağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve Engelli Spor Kulüplerinin yöneticileri ve sporcuları ile birlikte Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Vali Şahin, Karadağ’a altın hediye ederken, ziyaretin anısına Karadağ ise vali Şahin’e 44 numaralı forma takdim etti.

Vali Şahin, “Sporcularımızın engellerine rağmen başarılı bir şekilde faaliyet göstermelerinden, ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerinden mutluluk ve onur duymaktayız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız