SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Okul Aile Birliği Başkanlarını Dinledi

0
Güncellendi - 2018-02-22 04:34:28
Vali Okul Aile Birliği Başkanlarını Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerindeki okulların aile birlikleri başkanlarıyla ayrı ayrı toplantı yaptı.

YEŞİLYURT'TA..

Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi toplantı salonunda, Vali Ali Kaban başkanlığında, İl Müdürleri ve Okul- Aile Birliği Başkanlarına yönelik bir toplantı düzenlendi.

Okul- Aile Birliği Başkanlarına yönelik düzenlenen toplantıya; Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar,  İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz,  İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Okul-Aile Birliği Başkanları katıldı.

Okulların Aile Birliklerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Vali Kaban, Okul Aile Birliği Başkanlarına tek tek söz vererek sorun ve önerilerini dinledi.

Başkanlar madde bağımlılığı, çevre düzenlemesi, öğrenci-veli diyalogu, okul servisleri ve kantin denetimleri, okul güvenliği, fiziki mekan konularındaki mevcut durum ve taleplerini paylaştılar.

BATTALGAZİ'DE

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda, Vali Ali Kaban başkanlığında, İl Müdürleri ve Okul- Aile Birliği başkanlarıyla toplantı yapıldı.

Toplantıya; Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran,  İl Jandarma Komutanı  Albay Şerafettin Yılmaz,  İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Okul-Aile Birliği Başkanları katıldı.

Okulların Aile Birliklerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Vali Kaban, Okul Aile Birliği Başkanlarına tek tek söz vererek sorun ve önerilerini dinledi. Başkanlar madde bağımlılığı, çevre düzenlemesi, öğrenci-veli diyalogu, okul servisleri ve kantin denetimleri, okul güvenliği, fiziki mekan konularındaki mevcut durum ve taleplerini paylaştılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Şüle (6 yıl önce)
    Fahri Kayahan daki tek genel ortaokul Vali Galip Demirel Ortaokulu’nda sınıflar 40-50 kişi laboratuvar bile sınıf olmuş durumda 1600 öğrenci var yazık bu kadar kalabalık okul olmaz.Disiplin eğitim öğretim nasıl olacak bu kalabalıkta.Milattan önce ki gibi öğretmen masasına mikroskop koyup hücre inceleme doğru mudur? mikroskop sınıf sınıf taşınmaz bozulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Güneş (6 yıl önce)Şüle isimli kullanıcı yorumuna
    O bölgedeki üç ortaokul da imam hatip yapılmış durumda. en azından birisi normal ortaokul yapılsa sınıf kalabalığı hafiflemiş olur.
    0
    0
    Yanıtla