SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Pütürge ve Doğanyol'da İncelemelerde Bulundu

0
Güncellendi - 2017-11-01 05:24:39
Vali Pütürge ve Doğanyol'da İncelemelerde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

  • Vali Kaban, Pütürge ve Doğanyol'a gitti. Vali, Pütürge Belediye Başkanına da taziye ziyaretinde bulundu

Vali Ali Kaban, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret etti, , kaymakamlardan ilçelerle ilgili brifing aldı. Vali Kaban, kız kardeşi vefat eden Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'ı da Aktarla Mahallesi'ndeki (köyündeki) taziye evinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

PÜTÜRGE'DE..

Malatya Valisi Ali Kaban, Pütürge ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Pütürge ilçesini ziyaret eden Vali Kaban, Kaymakam Erkan Savar, Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Beyhan ve Daire Müdürleri tarafından Kaymakamlık hizmet binası önünde karşılandı. Kaymakamlık makamına geçen Vali Kaban, Kaymakam Savar’dan brifing aldı.

Buradan İlçe Belediyesine geçen Vali Kaban, Başkan Yardımcısı Beyhan’dan ilçede yapılacak olan projeler ile ilgili bilgiler aldı.

Öz Pütürgeliler Derneği'nde muhtarlar ile bir araya gelen Vali Kaban, çay içerek sohbet etti, onların sorun ve isteklerini dinledi.

Daha sonra Aktarla köyüne geçen Vali Kaban, burada Pütürge ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Polat’a kız kardeşinin vefatı nedeniyle başsağlığı diledi.

Doğanyol ilçesine gitmek üzere hareket eden Vali Kaban, Doğanyol- Gökçe Mahallesi'ne uğrayarak, burada vatandaşlarla çay içerek sohbet etti, onların sorun ve isteklerini dinledi.

DOĞANYOL'DA..

Malatya Valisi Ali Kaban, Doğanyol ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Doğanyol ilçesini ziyaret eden Vali Kaban, Kaymakam Asım Solak, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey ve Daire Müdürleri tarafından Kaymakamlık hizmet binası önünde karşılandı.

Karşılamada kendisine çiçek takdim eden ilkokul öğrencisine teşekkür eden Vali Kaban, öğrencinin okulu ve dersleri hakkında bilgi aldıktan sonra öğrenciye hediye verdi.

Kaymakamlık makamına geçen Vali Kaban, Kaymakam Solak’tan brifing aldı.

Pütürge ve Doğanyol ilçeleri ziyaretinde Vali Kaban’a İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal eşlik etti.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

Valinin Pütürge ziyaretinden

Valinin Doğanyol ziyaretinden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Somun kafa (6 yıl önce)
    Keferdizin gülü benim başkanım...
    0
    0
    Yanıtla