SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Pütürge ve Doğanyol'da Sorun Dinledi

0
Güncellendi - 2018-07-21 06:58:43
Vali Pütürge ve Doğanyol'da Sorun Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde düzenlenen toplantılarda muhtarlar, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

PÜTÜRGE'DE

Vali Ali Kaban, Pütürge ilçesi Dumlupınar Ortaokulu Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

İlçenin sorunları müzakere edilerek talepler ve sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Erkan Savar, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Polat, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Maski Genel Müdürü Ertan Mumcu, Vakıflar Bölge, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge, Gençlik Hizmetleri, İl Müftülüğü, Orman İşletme, Devlet Su İşleri 92. Şube, İl Sağlık, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İl Milli Eğitim, İl Afet ve Acil Durum, Çevre ve Şehircilik, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. AKSA Müessese Müdürlüğü ve Karayolları 81. Şube Şefliği Yetkilileri, Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Örgüt temsilcileri katıldı.

Vali Kaban toplantı öncesi “İlçelerimizde Muhtarlarla yaptığımız yıl içerisine serpiştirdiğimiz toplantılar serimiz var. Bu gün Malatya’daki çalışma arkadaşlarımızla gelerek sorunları yerinde görmek, dinlemek birlikte çözüm ve çareler aramak için şu anda birlikteyiz. Daha çok sizleri dinleyeceğiz” dedi.

Muhtarlarla düzenlenen toplantı sonrası Dumlupınar Orta Okulu Öğretmenler odasında, Vali Ali Kaban başkanlığında, Okul- Aile Birliği Başkanlarına yönelik toplantı düzenlendi.

Okul- Aile Birliği Başkanlarına yönelik düzenlenen toplantıya; İlçe Kaymakamı Erkan Savar, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Okul-Aile Birliği Başkanları katıldı.

Okulların Aile Birliklerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Vali Kaban, Okul Aile Birliği Başkanlarına tek tek söz vererek sorun ve önerilerini dinledi.

DOĞANYOL'DA

Vali Ali Kaban, Doğanyol ilçesi Tanrıverdi Öğretmenevi Toplantı salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Asım Solak, İlçe Belediye Başkanı Recep Gülbey, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Maski Genel Müdürü Ertan Mumcu, Vakıflar Bölge, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge, Gençlik Hizmetleri, İl Müftülüğü, Orman İşletme, Devlet Su İşleri 92. Şube, İl Sağlık, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İl Milli Eğitim, İl Afet ve Acil Durum, Çevre ve Şehircilik, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. AKSA Müessese Müdürlüğü ve Karayolları 81. Şube Şefliği Yetkilileri, Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Örgüt temsilcileri katıldı.

Muhtarlarla düzenlenen toplantı sonrası Tanrıverdi Öğretmenevi Toplantı salonunda, Vali Ali Kaban başkanlığında, Okul- Aile Birliği Başkanlarına yönelik toplantı düzenlendi.

Okul- Aile Birliği Başkanlarına yönelik düzenlenen toplantıya; İlçe Kaymakamı Asım Solak, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Okul-Aile Birliği Başkanları katıldı.

Okulların Aile Birliklerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Vali Kaban, Okul Aile Birliği Başkanlarına tek tek söz vererek sorun ve önerilerini dinledi.

Vali Kaban, toplantı sonunda “Sorun ve isteklerin çözülmesi noktasında Okul Aile Birliği Başkanları ile toplantılar düzenliyoruz. Buraya kadar gelmişken sizler ile görüşüp, bir sorununuz, bir isteğiniz, bir temenniniz varsa dinlemek istedik” dedi.

Bülten

PÜTÜRGE

DOĞANYOL

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • cumali (5 yıl önce)
    afad müdürü başbakan yardımcısı tarafından 25 gün önce ankaraya araştırmacı yapıldı ama hala görevde.basın yazmyor.çünkü parti arkasında .garıban olsa hemen yazardınız
    0
    0
    Yanıtla