SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Raftingde..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla gittiği Darende ilçesinde rafting yaptı.

Darende Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı İsa Özkan, diğer daire amirleri ve vatandaşlar tarafından ilçe girişinde karşılanan Vali Saran, Somuncu Baba Külliyesi, Darende Turizm Tanıtım Merkezi, Hasbahçe, Kudret Havuzu, Tohma Kanyonu ve Günpınar Şelalesi'nde incelemelerde bulundu.

Tohma Kanyonun'da rafting yapan Vali Saran, "Darende'nin umduğumdan çok daha ileri düzeyde zenginliklere sahip olduğunu gördüm. Benim için Darende sürpriz oldu diyebilirim. Güzel olan şey Darendelilerin bu güzelliklere hak ettikleri şekilde değer vermeleridir. Özellikle Tohma Kanyonu muhteşem bir yapıda. Ayrıca rafting imkanının da bulunması ayrı bir güzellik. Darende'de gördüğüm bu güzelliklerin sadece devlet tarafından değil de Darendelilerin oluşturdukları sivil toplum örgütleri tarafından da desteklenerek yapılmış olması da takdir edilecek bir nokta. Tüm bu güzelliklerin ilçemize kazandırılmasında emekleri geçen Darende Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Hulusi Efendi Vakfına ve sağduyulu Darendelilere teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum" dedi.

Bu arada, Tohma Kanyonu'nda diğer yetkililerle birlikte rafting yapan Vali Saran'ın oldukça heyecanlandığı görüldü. Vali Saran raftingi beğendiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız