SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Şahin, "Gönül Arzu Eder ki..."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:38:54
Vali Şahin,
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, “Gönlümüz arzu eder ki öğretmenlerimiz en yüksek maddi şartlarda, en iyi yaşam standartlarına sahip olsun” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Malatya merkez Gazi İlkokulu öğretmenleri Nihal Ertan, Nurcan Okçu, Aydın Doğan ve Muhsin Yiğit; Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, “Öğretmenlerle ilgili modern çağın getirdiği ilişkiler, bir takım başkalaşmalarla belki bugün nispeten eskiye göre daha az saygı görüyormuş gibi görünse de hala milletimizin meslek itibariyle en çok saygı gören mesleklerin başında öğretmenlere gelmektedir” ifadelerini kullandı.

Vali Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Maddi tatmin noktasında da gönlümüz arzu eder ki öğretmenlerimiz en yüksek maddi şartlarda, en iyi yaşam standartlarına sahip olsun. Öğretmenlerimiz meslek olarak bunu hak eder. Malatya’da göreve başladığımızdan beri eğitimle ilgili uygulamaya koyduğumuz projelerde görev alan öğretmenlerimizin, verilen görevi canla başla başarı ile yaptıklarını görüyoruz.”

Öğretmenler adına konuşan Nihal Ertan ise 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti ve Vali Şahin’e buket çiçek takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız