SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Şahin, Projeleri İnceledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:02
Vali Şahin, Projeleri İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Hekimhan ilçesine bağlı beldelerde ve ilçede Malatya Valiliğince yürütülen projelerde incelemelerde bulundu. 

Vali Şahin, Kaymakam Mesut Çoban ile birlikte ilk olarak Hasançelebi Belediyesi'ni ziyaret etti. Kendisini burada İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf Türköz ile Prof. Dr. İsmail Özdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım karşıladı. Vali Şahin, Hasançelebi Belediye Başkanı Yıldırım’dan belde ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Yıldırım, beldenin tarihi İpek Yolu üzerinde yer aldığını, kendisinin de kesintisiz 20 yıldır bu görevi yürüterek hizmetleri tamamlamaya çalıştığını, beldenin ve belediyenin şu an sorun ve sıkıntısının bulunmadığını, modern sosyal tesislere ve gelişmiş altyapıya sahip olduklarını ifade etti. Yıldırım, beldenin maden işletmeciliği sayesinde daha da gelişeceğini dile getirdi. Vali Şahin, başkan Yıldırım’a yapmış olduğu örnek çalışmalardan dolayı teşekkür ederek Yamadağı Kayak Tesislerinde incelemelerde bulunmak üzere beldeden ayrıldı.

Vali Şahin, Yamadağı Kayak Tesislerinde incelemelerde bulunup Kaymakam Çoban ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra aynı bölgede bulunan Hava Radar Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Kocaözü Belediyesi'ni ziyaretinde Belediye Başkanı Gani Karaca, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Vali Şahin, Başkan Karaca’dan beldenin sorun ve taleplerini aldı. Başkan Karaca, beldede bulunan ortaokul öğrencilerinin belediyenin katkıları ile taşımalı olarak öğretim gördüklerini, belediyenin kapanmasından sonrada vatandaşların katkıları ile taşımalı eğitime devam etmek istemeleri yönündeki talebine daha donanımlı ve deneyimli öğretmenlerin bulunduğu ilçe merkezinde devam etmelerinin çocukların eğitimleri açısında çok daha yararlı olacağını belirtti. Gölet talepleri konusunda DSİ yetkilileri ile istişarelerde bulunacağını belirten Vali Şahin Başkan Karaca ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Girmana (İpekyolu) Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başkan Kaya Akgül, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata,İl özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet İşidoğru, DSİ 92. Şube Müdürü Mehmet Albostan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ile birlikte belediye toplantı salonunda bir süre görüşen Vali Şahin beldede yapılan çalışmaları ve yapımı talep edilen baraj alanını inceleyerek Girmana Kanyonu’na geçtiler.

Girmana kanyonunda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Şahin, uzun bir yürüyüş yaparak başkan Akgül’ün Saklı Cennet olarak adlandırdığı kanyonun her köşesini gezerek beğenisini dile getirdi. Uzun bir yürüyüşün ardından yorgunluğunu kamelyada çay içerek ve güzel doğayı seyrederek gideren Vali Şahin, yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek vatandaşlarımızın burayı mutlaka ziyaret etmeleri ve tanıtımına da katkıda bulunmaları gerektiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız