SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Şahin Tünelleri İnceledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:20
Vali Şahin Tünelleri İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Vasip Şahin, Malatya-Kayseri Karayolu üzerinde yapılmakta olan Karahan Tüneli ile Malatya-Adana Karayolu üzerindeki Erkenek Tünelinde incelemelerde bulundu.

Vali Vasip Şahin, beraberinde karayolları yöneticileri ile birlikte Karahan Tüneli’nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Şahin, tünel içerisini gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Şahin’e verilen bilgide her biri bin 607 metre uzunluğunda gidiş-geliş şeklinde olacak olan iki tünelin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanarak ulaşıma açılması ile Malatya-Kayseri yolunda ulaşımda büyük rahatlama sağlanacağı ve Malatya’dan batı illerine ulaşımın daha kısa sürede gerçekleşeceği belirtildi.

Vali Şahin, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar ile birlikte Erkenek Tüneli’ne giderek buradaki çalışmaları da yerinde inceledi. Vali Şahin’e verilen bilgide çalışmaların devam ettiği tünellerin çift taraflı bin 850 metre uzunluğunda olduğu ve bağlantı yollarının da tamamlanması ile ulaşıma açılarak Kuzeyden Güneye ve Doğudan Güneye ulaşımda büyük rahatlık sağlayacağı, Akdeniz ve Karadeniz limanlarını da birbirine bağlayacağı kaydedildi.

Vali Şahin, Erkenek beldesinde faaliyet gösteren su şişeleme tesisini de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şahin, Malatya’da çok güzel su kaynakları bulunduğunu belirterek bu tür tesislerin daha da çoğalması temennisinde bulundu.

Levent Vadisi'nde İnceleme

Vali Vasip Şahin, Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi’nde geçtiğimiz yıl yaptırılan Seyir Terası’na çıkarak bölgeyi inceledi. 

Levent Vadisi Seyir Terası’ndaki çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şahin, bir süre k bölgeyi yakından inceledi. 
Bu arada, Levent Vadisi Seyir Terası’ndaki bazı onarım ve çevre düzenleme işlerinin ise önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız