SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Şahin'i Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:54:18
Vali Şahin'i Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Işık Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Çelikyay ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Malatya Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti. 
 
Işık Kadınlar Derneği Başkanı Aysel Çelikyay, Vali Vasip Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çelikyay, derneğin 2007 yılında kurulduğunu, amaçlarının kadınların sosyal ve ekonomik anlamda güçlenmesi, toplumda aktif bireyler olarak özgüven sahibi kişiler haline gelmeleri olduğunu, kadınlara yönelik bilgi ve beceri kursuları açtıklarını söyledi.
 
Vali Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının (STK) önemine vurgu yaptı. STK'larla birlikte çalışacaklarını kaydeden Şahin, "Ataerkil toplum yapımızdan dolayı toplumda en çok yük yüklenen kadınlar, birçok alanda toplum dışına itilmişlerdir. Toplum kadınlarla gelişir ve güçlenir. Bu anlamda derneğin çalışmaları önem arz etmektedir" dedi.
 
Muhtarların Ziyareti
 

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ve bir grup muhtar, Vali Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
 
Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ve dernek üyeleri, kendilerini toplantı salonunda kabul eden Vali Şahin’e kayısı ikram ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. İkram edilen kayısıyı yiyerek, muhtarlarla tek tek tanışıp sohbet eden Vali Şahin, birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız