SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Saran'dan İftar Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, vali yardımcıları ve kaymakamlara iftar yemeği verdi.

Saran'ın verdiği iftar yemeğine, Vali Yardımcıları İnci Sezel Becel, Sezer Işıktaş, Şükrü Özcan, Bilal Bozdemir, Mehmer Demir ile Akçadağ Kaymakamı Erhan Günay, Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Battalgazi Kaymakamı Abdulmuttalip Aksoy, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Doğanşehir Kaymakamı Barboros Baran, Doğanyol Kaymakamı Emrah Yılmaz, Hekimhan Kaymakamı Nurettin Dayan, Kale Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Kuluncak Kaymakamı Mehmet Yiğit, Pütürge Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Yazıhan Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak, Yeşilyurt Kaymakamı İlhan Abay ve eşleri katıldı.

Vali Ulvi Saran, burada yaptığı konuşmada, "Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının meslektaşlarımız ve Türk milleti için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

DARENDE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN İFTAR

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar yemeği verildi. 
İftar yemeğine  Belediye Başkan Vekili Mehmet Karcı, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli, Cumhuriyet Savcısı Murat Çınar, Hakimler Ekrem Karadere, Osman Gitmez, Müftü Nurdoğan Türk, emekli emniyet mensupları ve aileleriyle birlikte ilçedeki polisler katıldı. Kaymakam Mehmet Aktaş, Malatya Valiliği'nin programında olduğu için Darende'deki  iftar yemeğine katılamadı.
 
İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde emniyet mensupları olarak vatandaşımızın güvenliği için fedakarca çalışırken insani değerleri de yaşamalıyız" şeklinde konuşmasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız