SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Şehidin Mevlidine Katıldı

0
Güncellendi - 2016-05-11 16:19:20
Vali Şehidin Mevlidine Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç için mevlit okutuldu.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehit Kılınç için Yeşilyurt ilçesi Gözene Mahallesi'nde mevlit programı düzenlendi.

Mevlide 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili ile katılan Kamçı'yı Doğanşehir Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Doğanşehir belediye başkan yardımcıları Mehmet Çınar ve Muammer Zafer, askeri yetkililerle vatandaşlar karşıladı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programında dualar okundu.

Mevlidin sonunda şehit Mehmet Kılınç'ın babasıyla biri uzman çavuş, diğeri de er olarak vatani görevlerini yerine getiren kardeşleri ve yakınlarına taziyelerini ileten Kamçı ve protokol üyeleri, taziye çadırından ayrıldı.

A.A.- Bülten

MALATYA VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI, ACILI AİLEYE TAZİYELERİNİ İLETTİ. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Şehidimize Allah tan rahmet diliyorum başta babası Tayyar abi annesi Nazife yenge ile eşi Ceyda hanımefendi kardeşleri Ahmet ve Ali olmak üzere tüm KILINÇ ailesine köyümüze ve Türk Milletine yüce yaradandan sabır diliyorum Rabbim tekrar mekanını cennet eylesin
    0
    0
    Yanıtla