SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Şehit Evleri ve Gaziyi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2016-08-22 20:17:07
Vali Şehit Evleri ve Gaziyi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Elazığ ve Adıyaman’daki kazada şehit olan polis memurlarının taziyelerine katılırken, Elazığ Emniyetine yönelik bombalı saldırıda yaralanan Malatyalı polis memurunu ise baba evinde ziyaret etti.

ŞEHİTLERİN TAZİYE EVLERİNE ZİYARET

Vali Toprak, Elazığ’daki Emniyet Müdürlüğüne yönelik bombalı saldırıda şehit düşen Polis Memuru Kenan Mutlu için Tecde mahallesinde düzenlenen taziye evine katılarak burada okunan Mevlid-i Şerife katıldı. Vali Toprak, burada şehidin yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Vali Toprak, daha sonra Adıyaman’da zırhlı aracın karıştığı kazada şehit düşen polis memuru Seracettin Kılınç için Sütlüce mahallesinde baba ocağında okunan Mevlid-i şerife katıldı ve şehidin ailesi ile birlikte şehidin mezarını ziyaret edip dua okudu.

YARALANAN POLİSE ZİYARET

Vali Toprak; beraberinde Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yönelik olarak gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan Malatyalı polis memuru Akif Kabadayı’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Toprak, yaralı polis memuru Kabadayı ile bir süre sohbet etti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

şehit1

şehit2

şehit3

şehit4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız