SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vali, Sıra Dışı Bir İdareci'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Akın, 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu üyelerini kabulunda, Vali Daşöz'ü "sıra dışı bir idareci" diye tanımladı ve kendisine müteşekkir olduğunu söyledi.

91 BİN DEV ÖĞRENCİ KURULU ZİYARETİ..
Akın'ın 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu'nu kabuluna ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz ve 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu üyeleri Belediye Başkan H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek, Yeni Belediye Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulunup, bir buket çiçek sundular.

Yeni Belediye Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz, “91 bin Dev Öğrenci Projesine yaptığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Malatya’da bir ilki başlattıklarını ve başardıklarını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise “91 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında 5-6 okulu bitirdiniz. Türkiye’deki eğitim kalitesinin yükseltilmesi, okul sayısının artırılmasının yanı sıra, okullardaki eğitim araç ve gereçlerinin artırılmasına da bağlıdır. Bundan dolayı başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerin, minik yürekleriyle, minik elleriyle, minik bedenleriyle büyük bir çalışmayı becerdiklerini belirten Başkan Akın, “Öğrencilerimiz bu çalışmalarıyla fevkalade büyük değer olduklarını bütün Malatya’ya ve Türkiye’ye ilan ettiler. Birde bu çalışmaları Malatya’da başlatan sayın Valimize müteşekkirim. Sayın valimiz bu hizmetleriyle sıra dışı bir idareci olduğunu Malatya’da göstermiştir. Bu yavrularımız inanıyorum ki geleceğin Türkiye’sini kuracaklar” dedi." (Bu ziyaret üstten ikinci fotoğrafta)

YEREL GÜNDEM 21..
Belediye Başkanı Akın'ı, ayrıca Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi üyelerinin de ziyaret ettiği bildirildi.

Bu ziyarete ilişkin olarak da Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Başkanı Aysel Çelikyay, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etti.

25 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette YG 21 Kadın Meclisi Başkanı Aysel Çelikyay, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Malatya’ya güzel hizmetler yaptığını, bu hizmetlerin mükafatını mutlaka göreceğini söyledi.

Çelikyay, “Sizi çok daha iyi görevlerde ve yerlerde görmek istiyoruz. Bütün Malatyalılar gönülden teşekkür ediyorlar. Yapılan hizmetler görülüyor, göz önünde, yapılan bu hizmetler nedeniyle herkes size dua ediyor. Elinize kolunuza sağlık, bizler kadın meclisi olarak teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Projelerimize yardımcı oldunuz. Kadınlara yönelik çalışmalarımızda hep yanımızda oldunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın’da göreve geldiklerinde Malatya’yı müşterek akılla idare edeceklerini beyan ettiklerini, sivil toplum kuruluşları, meslek odalarıyla birlikte danışarak, istişare ederek hizmetleri ürettiklerini söyledi.

Başkan Akın, “Göreve geldiğimizde Malatya’ya kadın eli değecek demiştik. Bu konuda Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi olarak sizlerin de hizmetleri, yönlendirmeleri, tavsiyeleriyle hizmetler ürettik. Özellikle hibe kredi alma hususundaki çalışmalarınız her türlü takdirin üzerinde. Malatya Belediyesi olarak Yerel Gündem 21’in çalışmalarıyla çok güzel ödüller aldık. Bundan sonra da bu çalışmalarınızın yine Malatya Belediyesine çok kıymetli ödüller kazandıracağına inanıyorum. Her geçen gün imkanlarımız da artıyor. Önümüzdeki günlerde açılacak olan Abdullah Gül Parkıyla birlikte içerisindeki sosyal tesislerin faaliyete geçmesiyle imkanlarınız da artacaktır” dedi." (Bu ziyaret alttaki fotoğrafta)

VAKIF YÖNETİCİLERİNİN ZİYARETİ..
Akın'ı Cem Vakfı ile Zeynek Abidin Vakfı Başkanları da, yöneticilerle birlikte ziyaret ettiler.

Bu ziyarete ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ve Zeynel Abidin Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi beraberlerindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı birer plaket sundular.

25 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Malatya’ya çok güzel hizmetlerinin olduğunu belirten Cem Vakfı Başkanı Eşraf Doğan, “Malatya’da yıllardan beri arzu ettiğimiz barışın, huzurun tesisinde çok büyük rolünüz oldu. Size ve Akın ailesine yakışanı yaptınız. Hayatınızın bundan sonraki dönemlerinde de başarılar diliyorum” dedi.

Zeynel Abidin Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi’de Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın gönüllerin başkanı olduğunu belirterek, “Malatya’da sevgiye, barışa, kardeşliğe ve dostluğa yapmış olduğunuz katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hakikaten Malatya’nın ender Belediye Başkanlarından birisiniz. Malatya’ya yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Şehrimizi bir baştan bir başa imar etme gayreti içersinde çalışırken, bir yandan da sosyal huzuru ve sosyal güvenliği sağlamak için gayret gösterdik. Özellikle kendi dönemimizde Ehl-i Beyt sevgisi ile ilgili seminerler yaparak dedelerimizin, hocalarımızın, müftülerimizin aynı şeyi söylediklerini aynı platformda dinleyerek, aramızda hiçbir fark olmadığını hep birlikte gördük. Birbirimizi yakından tanıdık ve sevdik. Bu çalışmalarımızın esas mimarları da sizlersiniz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bütün gücümüzle toplumdaki bu huzurun devamı için çalışacağız, Malatya’nın imarı için çalışacağız. Rahmetli Turgut Özal’ın söylediği gibi ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ve Zeynel Abidin Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Malatya’ya yaptığı hizmetler ile Malatya’nın sosyal ve kültürel barışına katkılarından dolayı birer plaket sundular." (En üstteki fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız