SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Son Durumu İnceledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:13
Vali Son Durumu İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşık 1.5 yıl önce restorasyona başlanan Malatya Valiliği binasındaki çalışmaların son aşamaya geldiği, önümüzdeki haftalarda hizmete hazır hale getirileceği öğrenildi. Bu arada Vali Vasip Şahin de, binadaki çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

1941 yılında hizmete giren Malatya Valiliği binası restorasyonu, 2011 yılında 2 milyon 733 bin 013 lira bedelle ihale edilmiş, 2011 yılı Eylül ayında başlanan çalışmaların 2012 ilkbahar sonunda bitirilmesinin öngörülmesine rağmen çalışmalar bitirilememiş, daha sonra da yaklaşık yüzde 50'lik keşif artışı yapılmıştı.

Binadaki çalışmaların son aşamaya geldiği, en son zeminin mermer döşemesinin yapılmakta olduğu belirtilirken, geçici kabulün ardından önümüzdeki haftalarda, halen Polisevi karşısındaki Halk Eğitim Merkezi binasında geçici olarak hizmet veren Valiliğin eski binasına taşınacağı bildirildi.

Vali Vasip Şahin de, Cuma günü akşam saatlerinde son rötuşları yapılmakta olan binaya giderek incelemelerde bulundu ve ilgililerden bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız