SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali TFFHGD'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2018-03-02 01:24:24
Vali TFFHGD'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ali Kaban, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesini ziyaret ederek, hakemlerle bir araya geldi.

  Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Demir, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Ömer Karaca, İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz, TFFHGD Malatya Şube Başkanı Ata Yıldırım, gözlemci ve hakemlerle bir araya gelen Vali Kaban, sıcak bir söyleşide bulundu.

  Vali Kaban, futbolda en önemli unsurun hakemler olduğunu belirterek, hakem kararlarının temyizinin olmaması nedeni ile çok saygın bir meslek olduğunu ve bu nedenle hakemliğin çok zor ve önemli bir görev olduğunu kaydetti.

  Hakem ve gözlemcilerle uzun süre sohbet eden Vali Ali Kaban, Hakem Derneği’nin faaliyetleriyle ilgili de bilgiler aldı.

  Her zaman hakem camiasının yanında olduğunu, hakemlerin talep ve önerilerine karşı açık olduğunu belirten Vali Kaban, günün anısına hakem ve gözlemciler ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MESUT (6 yıl önce)
    Herşeyi Anladık sayın Valimizin böyle ziyaretler yapması cok güzel Zafer DEMİR'ne sıfatla orda Adı üstünde FaAL gÖZLEMCİLER VE hAKEMLER DERNEĞİ Zafer demir TFF Tarafından gözlemciliği düşmedimi nasıl oluyorda kurulda görevli oluyor bunun acıklamasını yapılması gerekmektedir ozaman dursun sucuda gelsin oraya mesut aslangirayda gelsin
    0
    0
    Yanıtla