SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Toprak 2. Ordu ve Üniversite'de..

0
Güncellendi - 2016-08-22 23:17:58
Vali Toprak 2. Ordu ve Üniversite'de..
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, yeni görevlerine başlayan 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ile İnönü Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

TÜMGENERAL KOCAOĞLU’NA ZİYARET..

Vali Mustafa Toprak, 2. Ordu Komutanlığı’nda göreve yeni başlayan Tümgeneral Asım Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Vali Toprak, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı’ndaki görevinden 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Asım Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

Vali Toprak ve Tümgeneral Kocaoğlu, bir süre sohbet ettiler.

PROF. DR. KIZILAY'A ZİYARET…

Vali Toprak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı da ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Vali Toprak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof.Dr. İbrahim Türkmen, Prof.Dr. Nusret Akpolat, Rektör Danışmanları Doç.Dr. İlhan Erdem, Yrd.Doç.Dr. Cemal Koyunoğlu ve Genel Sekreter  Prof.Dr. Hakan Erkuş tarafından karşılandı.

Vali Toprak, ziyarette yaptığı konuşmasında; “Yeni göreviniz İlimiz hakkında, Ülkemiz hakkında ve işin esas merkezi olan Üniversitemiz hakkında hayırlı uğurlu olsun. Üniversitemizde işleyen bir sistem var, 41 yıl önce yoktan başlamış, üzerine inşa edile edile belli bir mesafe alınmış, hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız ile birlikte daha iyi bir noktaya getireceksiniz buna inanıyoruz. Bir taraftan şehir ile bütünleşme ve diyalog devam ederken üniversitemizin merkezinde, bilimsel çalışma, bilgi üretme, bilgi toplumuna ilişkin temel sacayaklarının esas önemli olan noktasında katkılar sunacaksınız. Tekno Parklar da bunun içinde olmak üzere, öğrencilerin iyi yetiştirilmesi adına, hayırlı hizmetlere vesile olursunuz. Başarılar diliyoruz, yolunuz açık olsun” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Vali Mustafa Toprak'a İnönü Üniversitesi ile ilgili bilgiler verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

vali1

vali2

valirektör

vali3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız