SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Toprak, Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

0
Güncellendi - 2016-06-29 12:54:33
Vali Toprak, Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan’ı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın’ı, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü, Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu’nu, Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu’nu, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü ve beraberindekileri, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve dernek üyelerini, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile cemiyet üyelerini ve İnönü Üniversitesi Rektör adayı Profesör Doktor Ahmet Kızılay’ı makamında kabul etti.

Urhal’ı Ziyaret Etti

Vali Mustafa Toprak daha sonra iade-i ziyaretleri kapsamında da İl Emniyet Müdürlüğünü, Yeşilyurt Kaymakamlığı ve belediye başkanlığını ziyaret etti.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Toprak, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ve Pasaport Şube Müdürlüklerini ziyaret ederek burada işlem yaptıran vatandaşlarla görüşerek sohbet etti.

Vali Toprak şeref defterini imzalayarak katta bulunan Şehit Panosunu da inceleyerek Emniyet Müdürü Urhal’dan şehitler hakkında bilgi aldı ve daha sonra şehitlere rahmet diledi.

Polat’ı Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Toprak’ı Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları ve Belediye çalışanları karşıladı. Başkan Polat ve beraberindekiler ile bir süre sohbet eden Vali Toprak Yeşilyurt’un çok güzel bir ilçe olduğunu, güzel gelişmelerin olduğunu ve mevcut güzelliklere de hep birlikte daha da güzellikler katmaya edeceklerini belirtti. Başka Polat’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Toprak ziyareti anısına belediye önünde fotoğraf çektirdikten sonra burada bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Belediyede işlemlerini tamamlayarak ilçe merkezine gidecek olan yaşlı bir vatandaşla da sohbeti sonrası onu da aracına alarak Yeşilyurt Kaymakamlığına hareket etti.

Yol boyunca sohbet ettiği yaşlı vatandaşı ilçe merkezinde indirdikten sonra Yeşilyurt Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Toprak’ı İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve daire müdürleri karşıladı. Hükümet binası içerisinde incelemelerde bulunan Vali Toprak İlçe Kaymakamı Babahanoğlu’ndan makamında ilçe hakkında brifing aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız