SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Toprak Gazileri Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2016-08-24 05:45:19
Vali Toprak Gazileri Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya Valisi Toprak, Elazığ ve Tunceli'deki saldırılarda yaralanan gazi polisleri ziyaret etti.

Malatya Valisi Mustafa Toprak,  Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bombalı saldırıda ve Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde çıkan çatışmada yaralanan gazi polisleri hastanede ziyaret etti.

18 Ağustos 2016 Perşembe günü Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bombalı saldırıda yaralanan Polis Memuru Kenan Güngör’ü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başhekim Prof. Dr. Hakan Parlakpınar ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Vali Toprak, Gazi Güngör’ü ziyareti sonrası Başhekim Prof. Dr. Parlakpınar’ dan tedavi ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastanede bulunan Gazi Polis Memuru Güngör’ün ailesine de geçmiş olsun diyerek, acil şifalar diledi.

22 Ağustos 2016 Pazar günü Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'ne sızmaya çalışan kalabalık terörist grubu ile çıkan çatışmada yaralanarak Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi görev Komiser Yardımcısı Burak Bilkay ve Polis Memuru Özkan Toprak’ı da ziyaret eden Vali Toprak, gazilere geçmiş olsun dileklerini iletti.Vali Toprak, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette hastane yetkililerinden gazilerin tedavi süreçleri ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Vali Toprak, canlarını hiçe sayarak vatan uğruna göstermiş oldukları kahramanlık ve cesaretten dolayı, gazilere teşekkür edip, acil şifalar dilerken ailelerine de geçmiş olsun dileklerini iletip, gazilerimiz sayesinde bu vatanda yaşadığımızı dile getirerek gazi ailelerine de teşekkür etti.

Bülten

gazi2

gazi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız