SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sayın Valim!. Çok Cana Yakınsınız"

0
Güncellendi - 2016-07-13 03:37:59
A- A+ PAYLAŞ

  • Vali Toprak, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret etti, yetkililerle ve vatandaşlarla görüştü

Vali Mustafa Toprak, mesai saatinin bitimine yakın Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulunup vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

PÜTÜRGE'DE..

Yakın bir zamanda göreve başlayan ve başladığı günden bu güne normal mesaisi dışında ilçeleri ziyaret edip, tanımaya çalışan, yetkililerden bilgiler alıp, vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Toprak mesai saatinin bitimine yakın Pütürge ilçesini ziyaret etti.

Vali Toprak, Pütürge ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Kaymakam Vekili İsmail Toprak ve Belediye Başkanı Mehmet Polat’tan ilçe hakkında ve faaliyet alanları ile ilgili bilgiler aldı. İlçe merkezinde de vatandaşlarla görüşüp onların istek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Pütürge’nin gördüğü kadarı ile gelişmekte olan bir ilçe olduğunu, vatandaşlarla birlikte yöneticilerin, devletin, hükümetin el ele vererek daha da gelişmiş bir ilçe olacağına inandığını belirtti. Pütürge’nin yeşili bol, insanı mert, köylüsünden memuruna, sanatçısından iş adamına, siyasetçisinden esnafına çalışkan vatandaşların ilçesi olduğunu dile getirdi.

DOĞANYOL'DA

Pütürge ilçesini ziyareti sonrası Kaymakam İsmail Toprak ile birlikte Doğanyol ilçesine geçen Vali Toprak, Gökçe Mahallesi'nde durarak yol üzerinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi, çay içip bol bol sohbet etme fırsatı buldu.

Buradaki çilek yetiştiricisi çiftçilerden, ilçede 7-8 ay kadar çilek üretimi yaptıklarını, Valilik ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün bu güne kadarki kendilerine olan desteklerinden duydukları memnuniyetlerini ve bu destekler sayesinde pazarlama yapabildiklerini öğrenen Vali Toprak bu durumun ilçe için sevindirici olduğunu belirtti.

Üreticilerin ürünlerinin Doğrudan Gelir Desteği kapsamında yer almaması dolayısı ile sıkıntılar yaşadıklarını ve daha geniş Pazar payına sahip olmak istediklerini belirtmeleri üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ile telefonla görüşerek konu hakkında detaylı bilgi aldı ve üreticilerin bu sorunlarının çözümü için gerekli talimatları verdi. Görüşmenin ardından il müdürlüğünce bir proje hazırlanarak bakanlık nezdinde girişimlerde bulunulacağı bilgisini vatandaşlarla paylaştı.

Vatandaşların karayolu ile de ilgili sıkıntılarının olduğunu öğrenen Vali Toprak, Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile de görüşerek vatandaşların sıkıntılarını bildirip çözümü konusunda talimatlarını ileterek gerekli bilgileri aldı.

Vatandaşlarla sohbeti esnasında Gökçe Mahallesi'nin merhum Sanatçı Kemal Sunal’ın memleketi olduğunu, akrabalarının burada bulunduğunu öğrenen Vali Toprak, 16 yıl önce bu ay içerisinde vefat eden sanatçıyı rahmetle andıklarını dile getirdi.

Burada vatandaşlarla vedalaşarak ayrılan Vali Toprak’a vatandaşlar, “Sayın Valim! Çok cana yakınsınız, vatandaşlarla da iç içe olmanızdan dolayı çok memnunuz,  bizlerle yakından ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederiz.” dediler.

Vali Toprak da,” Biz sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek için buradayız, kapılarımız siz hemşerilerimize her zaman açıktır ve herkes çekinmeden gelerek istek ve sıkıntılarını bizlere, mülki idare amirlerimize iletebilir. Fakat bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız da olabiliyor. Onların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerine getirmek için sizlerin yanına kadar gelmekteyiz. Bulunduğumuz makam sizlere hizmet için vardır. Bu anlamda elbette ki sizlere her türlü hizmette bulunacağız.’’ dedi.

Doğanyol ilçesinde Kaymakam İsmail Toprak ve Belediye Başkanı Recep Gülbey’ i makamlarında ziyaret ederek kendilerinden brifing aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Toprak, Salı gecesi geç saatlerde Malatya’ya döndü.

Bülten

pütürge

pütürge2

pütürge1

pütürge3

pütürge4

doğanyol

doğanyol1

doğanyol2

doğanyol3

doğanyol4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız