SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Toprak'a Teşekkür Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2016-08-14 21:47:16
Vali Toprak'a Teşekkür Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Esenlik Genel Müdürü Hulisi Poyraz ve beraberindekiler Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ettiler.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanı Balin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Esenlik Genel Müdürü Poyraz ve beraberindekiler Malatya’da bir süre önce göreve başlayan Vali Mustafa Toprak'a yeni görevinde başarılar dilediler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Balin, 15 Temmuz ve sonrasında Malatya’da ve Ülkemizde yaşanan gelişmelerle ilgili görüşlerini ileterek, Vali Toprak’a “Malatya’da ve diğer bazı şehirlerde yaşatılmak istenen bölücülüğe milletimizin müsaade etmeyeceğine olan inancımız ve güvenimiz vardı, böylede oldu.

15 Temmuz akşamından itibaren gerek Cumhurbaşkanımız, gerek Başbakanımız ve Hükümet yetkililerimiz gerekse Muhalefet Partilerimiz ve İlimizde de sizin İdarecilik tecrübenizle, liderliğinizle ve halkımıza verdiğiniz moralle, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Kurum ve Kuruluşlarımız, Emniyet Müdürlüğümüz, Jandarma Komutanlığımız, Malatyalı hemşerilerimiz koordineli bir şekilde darbe girişimine karşı durdular.

Ülkemiz insanının ve sizlerin sayesinde Malatya halkının göstermiş olduğu dirayetli duruş ve birliktelik, bölünmez bütünlüğümüz ve kardeşliğimize olan derin inancımızı daha da pekiştirmiş, Malatya’mız için bir övünç kaynağı olmuştur. Sizlere bu zor günlerde göstermiş olduğunuz başarılı ve yoğun çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Esenlik Genel Müdürü Poyraz’da benzer düşünce ve dileklerini Vali Toprak’a ileterek teşekkür etti ve kendilerinin de bu süreçte vatandaşların yanında olduğunu, Demokrasi Nöbetleri sırasında şirketin tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşlara yardımcı olduklarını belirtti.

Vali Toprak’a gece, gündüz demeden insanüstü bir gayretle yorgunluk belirtisi dahi göstermeden, yapmış oldukları dirayetli ve etkili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek. İlimizin kendisi ile gurur duyduğunu dile getirdi.

Vali Toprak’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek dilek ve temennileri için ziyaretçilerine teşekkür etti.

Bülten

valimüsiad1

valiesenlik

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız