SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Toprak'ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-08-17 03:46:14
Vali Toprak'ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

  • Atatürkçü Düşünce Derneği ile Türk Kızılayı Malatya şube yöneticileri Vali Toprak'a teşekkür ziyaretinde bulundular

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi Başkanı Yunus Millioğulları ve Türk Kızılayı Malatya Şubesi Başkanı Avukat Umut Yalçın ile Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileterek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

ADD YÖNETİMİ..

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi Başkanı Millioğulları 15 Temmuzda yaşanan Darbe girişimini kınadıklarını belirtti.

Millioğulları, Kurtuluş Savaşı'nda atalarımızın kanı pahasına kurdukları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, Cumhurbaşkanlığını, Emniyet güçlerine ait binaları ve daha birçok kamu kurumunu bombalayan, kendi vatandaşlarının ölümüne ve yaralanmasına neden olan, Türk Ordusunu karalayarak zaaf içinde gösteren FETÖ / PDY hainlerini en sert şekilde kınadıklarını dile getirerek, milletin bunlara gereken cevabı da anında verdiğini ifade etti.

ADD Başkan ve yöneticileri, Vali Toprak’a, bu süreçte gösterdiği gayret ve çalışmaları ile Malatya halkının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini sağlayarak, darbe girişiminde başarısız olduktan sonra vatandaşlar arasına nifak sokmaya çalışan hainlere de fırsat vermediği için minnettarlıklarını ve teşekkürlerini ilettiler.

KIZILAY YÖNETİCİLERİ..

Türk Kızılayı Malatya Şubesi Başkanı Avukat Yalçın da ziyarette, 1868 yılında kurulan Türk Kızılayı’ nın milletin bir kurumu olarak o günden bu güne kadar her zaman zor anlarında milletinin yanında yer aldığını ifade ederek “Vatanımızı, milletimizi bölmek, başka milletlere peşkeş çekmek isteyen hainlere karşı 26 gün boyunca bizlerde Malatya halkı ile birlikte Demokrasi Nöbeti tuttuk, onlarla birlikte olduk, onların yalnız olmadığını, Türk Kızılayı’ nın her daim yanlarında olduğunu gösterdik. Açmış olduğumuz stantta Malatya’lı hemşerilerimize ikramlarda bulunduk. Bu süreçte gördük ki sizler yoğun bir çaba harcadınız ve yoruldunuz. Sizin yönetiminiz sayesinde ilimizde kayda değer herhangi bir olumsuz olay yaşanmamıştır. Size şahsım ve derneğim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi ve Vali Toprak’a teşekkürlerini iletti.

Vali Toprak da başkanlara ve üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, 15 Temmuz sürecinde göstermiş oldukları çalışmalar ve katkılarından dolayı ADD Malatya Şubesi Başkanı Millioğulları ve Türk Kızılayı Malatya Şubesi Başkanı Yalçın’a teşekkürlerini iletti.

Bülten- malatyahaber.com

v2

v3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız