SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Toprak'tan Bayram Mesajı

0
Güncellendi - 2016-07-01 12:02:55
Vali Toprak'tan Bayram Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

“Saygıdeğer Malatyalılar” diyerek sözlerine başlayan Vali Toprak; “Dostluk ve kardeşliğin sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, huzur, rahmet ve bereketi kuşanmış bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

“Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini en derinden hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir. “ diyen Vali Toprak daha sonra şu ifadelere yer verdi;

“Fakat bu kutlu günlerin gereği olarak barış ve kardeşlik binasının tesis edilmesi gerekirken, teessüfle müşahede etmekteyiz ki dünyamızın pek çok yerinde kardeş kanı akıtılmakta, milyonlarca insan zulme duçar olmaktadır. Şüphesiz, bu istisnai günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, evrensel dostluk ve barış mesajlarını çok iyi idrak etmeli, hayatımızın her anına yayabilmeli ve dünyanın neresinde bulunursak bulunalım, insanlığa umut olabilmek adına bunu ulvi bir vazife addetmeliyiz.

Hassaten fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimizi ihmal etmemeli, kapılarını çalmalı, kendileriyle hemhâl olmanın onlar için çok büyük bir saadet olduğunu unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Malatya’mızın muhterem halkı olmak üzere Necip Türk Milletinin, bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum”

Vali Toprak; "Bu coşkuyu birlikte yaşamak amacıyla; tüm kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 05 Temmuz 2016 Salı günü Saat: 11.00’da Ramada Altın Kayısı Otelde bayramlaşma töreni gerçekleştirilecektir." dedi.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız