SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Başkan da İzmir'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:38:40
Vali ve Başkan da İzmir'de
A- A+ PAYLAŞ

İzmir 83. Enternasyonal Fuarı’ndaki Malatya Standı protokol üyeleri tarafından ziyaret edildi. 

Malatya ve Diyarbakır’ın onur konuğu olduğu İzmir 83’ncü Enternasyonal Fuarı, 29 Ağustos’ta açılırken,7 Eylül’de sona erecek.

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kurum ve kuruluşların işbirliği ile düzenlenen Malatya standını, Vali Vasip Şahin, Malatya eski Vali Yardımcılarından olan Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u, Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, bazı belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katımdı.

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi tarafından davul zurna ile karşılanan protokol üyeleri, stantları gezdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş görevlileri ise misafirlere kuruz kayısı ikram etti.

Basın mensuplarına açıklama yapan Vali Vasip Şahin, 30 Ağustos törenleri nedeniyle fuara bugün gelebildiklerini belirtip, Malatya ve Diyarbakır’ın onur konuğu olduğu İzmir 83’ncü Enternasyonal Fuarı’nın il’in tanıtımı açısından iyi olacağını vurguladı. “Aldığım bilgiye göre standımız ilgi görüyor. İzmir’de yaşayan hemşerilerimiz de hasret gideriyorlar. İnşallah gayemize ulaşırız” diyen Vali Şahin, 83 yıldır düzenlenen fuarın nerede ise Cumhuriyet ile yaşıt olduğunu hatırlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Malatya’yı en iyi şekilde temsil edebilmek için, Malatya’nın tarih, kültür ve doğa güzelliklerini tanıtmak amacıyla valiliğimiz ve ilçelerimizle birlikte fuara katıldı. İzmir’de yaşayan Malatyalı hemşehrilerimize Malatya ile irtibat kurmaları açısından da bu tür fuarlar önemlidir.

Ayrıca 1,5-2 milyon insanın ziyaret ettiği bu tür fuarlar il’in tanıtımı açısından çok önemlidir. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Malatya Tanıtım Günleri gibi, bu tür organizeler de il’in tanıtım için önemlidir” dedi.

Yeşiyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, Malatya ve Diyarbakır’ın onur konuğu olduğu İzmir 83’ncü Enternasyonal Fuarı’na katılan ve emeği geçenlere teşekkür edip, fuarlar ile il’in, ekonomik, kültür ve tarihin tanıtılmasına vesile olunduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız