SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Başkan İftar Çadırı'nda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşlarla beraber İftar Çadırı'nda iftar yaptılar.

Vali Saran , iftar çadırında bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, çadırın kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Ramazan'ın bereket ve sabır ayı olduğunu söyleyen Saran, orucunu burada kurulan çadırda vatandaşlarla birlikte açtığı için mutlu olduğunu kaydetti.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Ramazan ayının barış, kardeşlik, huzur ve paylaşım ayı olduğunu belirterek, "Biz de Malatya Belediyesi olarak bu mübarek ayın gereklerini yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında iftarını açamayan vatandaşlarımız için kurduğumuz iftar çadırında her akşam 1500 insanımız orucunu açıyor. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Biz iftar çadırımızı kurarken hayırsever işadamlarımızdan destek alıyoruz. Kendilerine Malatya halkı adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı da, İftar Çadırı’nda 1500 kişinin rahatlıkla orucunu açtığını belirterek, “İftar Çadırı’ndan her kesimden genç yaşlı bütün vatandaşların faydalanabilir. Oruç açmak isteyen bütün Malatyalıları, mübarek Ramazan Ayı boyunca iftar çadırımıza bekliyoruz” dedi.

ESENLİK PERSONELİNE İFTAR

Esenlik Şirketi personelleri iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Dede Korkut Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğinin ev sahipliğini yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve Müdür Yardımcıları, Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, Münür Özpolat, personeli çıkış kapısında tek tek uğurladı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Sizlerle bir Ramazan akşamında iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Esenlik şirketinin yükünü çeken çok değerli çalışanlarımızın yoğun gayretleri ile şirketimiz her geçen gün bir adım daha ileriye gitmektedir. Bundan sonraki süreçte de çıtamızı yükselterek, daha başarılı çalışmalara imza atacağız. Yapılan çalışmalarda basarının elde edilmesinde sizlerin emekleri çoktur. Başarılı olabilmenin temelinde iyi bir ekip ruhu ve

anlayışının olması gerekmektedir. Bu anlayış şirketimizde ete kemiğe bürünmüştür. Şirketimizi başarıya taşıyan unsurlardan bir tanesidir" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız