SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Başkana Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan, diğer yetkili ve ilgililer, Polis Haftası nedeniyle Vali Ulvi Saran'ı ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamlarında ziyaret ederek, çiçek sundu.

VALİLİKTE..
Vali Ulvi Saran, ziyarette yaptığı konuşmada, polislik mesleğinin önemini anlatıp, "Türk Polis Teşkilatı'nın 165.kuruluş yıldönümü kutluyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenleyecekleri faaliyetler hakkında Vali Saran'a bilgi aktardı.

BELEDİYE..
Polis Heyeti'nin Belediye Başkanı Çakır'a yaptığı ziyarete ilişkin belediye bülteni şöyle:

"Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Azcan beraberlerinde müdür yardımcıları ve polislerle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

7 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklere davet eden İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, “Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Çocuk Festivali sosyal sorumluluk adına önemli bir proje. Çocuklarımızın polisleri daha iyi tanıyabilmeleri adına önemli, çocuklarımızın sevgisini kazanmak ise güzel bir olay” dedi.

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Azcan ise Polis Haftası etkinlikleri kapsamında okul olarak Cuma günü yapacakları sosyal, spor ve kültürel etkinliklere Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise sosyal projelerde Polis Teşkilatıyla her zaman uyum içerisinde olduklarını belirterek, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutladı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Polislerimizle her zaman gurur duyuyoruz. Sadece güvenliğimizi sağlamakla kalmıyor, güzel sosyal projelere de imza atıyor. Programlarınızı gerçekten takdirle karşılıyoruz. Biz de kurum olarak her zaman beraber çalışıyoruz. Her alanda vermiş olduğunuz destekten dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret sırasında Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bir buket çiçek hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız