SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Başkandan Destek

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:37:36
Vali ve Başkandan Destek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’da Play-Off oynamaya hak kazanan Yeni Malatyaspor’u antrenmanını  ziyaret ederek baklava ikram eden Vali Vasip Şahin ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, takıma destek verdi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Ertan Mumcu’nun da bulunduğu ziyarette Vali Şahin ve Belediye Başkanı Çakır, takım oyuncuları ile tek tek tokalaşarak,  başarı dileklerinde bulundular. 

Vali Şahin, “Bütün maçlarınıza gelmeye çalıştım. Mazeretlerim nedeniyle gelemediğim maçlar oldu, onun dışında tüm maçlara gelmeye çalıştım. Bütün maçlarda sizinle birlikte olmaya, size destek vermeye çalıştım. Tabi tribünde oturularak gol atılamıyor, yine bütün yük sizin sırtınızda. Bütün sorumluluk sizde. Sağ olun, sizlerde elinizden gelmeye çalıştınız. Sizler gayret ettiniz, keşke bu iş şampiyonlukla neticelendirilebilseydi. Sizin hakkınızdı. Ama İnşallah play-off’da hak ettiğinizi alırsınız. Sizi PTT liginde görmek istiyoruz. Onu yapamazsanız bile siz yine bizim kardeşlerimizsiniz. Sizin yanınızdayız, desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Bu işe inanmak lazım, yürekten inanmak lazım. Teknik ekip geldikten sonra takımda daha canlılık gördük, daha mücadeleci bir takım gördük. Teknik ekibi ve tüm futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Bütün Malatya’nın beklentisi olan play-off’da da başarı ile çıkacakları kanaatindeyim. Başarılar diliyoruz. Takımın yanındayız. Yönetim iyi bir yönetim sergiledi. Ertan Mumcu kardeşimiz olmak üzere ve bütün yönetici arkadaşlar takımın her şartta yanında oldular” diye konuştu.

Vali Şahin, beraberinde getirmiş olduğu baklavayı takıma ikram etti. Ancak futbolcular önce ilk ikramı Vali Şahin’e yaptılar. 

Takım kaptanı Okan Öztürk, ziyaret için teşekkür ederek, “Beklentilerin farkındayız. 3 maçlık play-off serisi var. Desteklerle bu işi başaracağımıza inanıyorum. İnşallah, Allah’ın izni ile bu işi başarırız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız