SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Başkandan Geçmiş Olsun Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da geçtiğimiz cuma gecesi Asayiş şubesi lojmanı girişinde meydana gelen ses bombası patlaması sonrasında zarar gören esnafları ziyaret eden Vali Halil İbrahim Daşöz, vatandaşların huzurunun bozulamayacağını söyledi. Belediye Başkanı Cemal Akın da, Asayiş Şubesi'ne ve esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

"HUZURUMUZU BOZAMAYACAKLAR.."
Vali Halil İbrahim Daşöz, beraberinde Emniyet Müdürü Orhan Savaş ile birlikte önce Asayiş Şubesi'ni ziyaret ederek, buradaki polislere geçmiş olsun dileklerini sundu. Daha sonra patlamada zarar gören esnafları ziyaret ederek görüşen Vali Daşöz, "Üzücü bir olay oldu. Olmaması gereken bir olaydı. Ülkemizin huzurunu istemeyen insanlar var. Bunlar halkımızın huzurunu bozamayacak. Olayla ilgili olarak her türlü işlem yapılacak" dedi.

Vali Daşöz, olayla ilgili olarak Emniyet'in başlattığı soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

AKIN'IN ZİYARETİ..
Belediye Başkanı Cemal Akın, patlama sonucu zarar gören esnaflar ile Asayiş Şube Müdürüne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Asayiş Şube Müdürlüğü önünde bir el arabası üzerine bırakılan zaman ayarlı ses bombasının patlaması sonucu maddi hasar gören esnaflar ile Asayiş Şube Müdürü Edip Bilginturan’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Akın, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

BİR ÜSTLENME DAHA..
Cuma gecesi saat 23.30'da meydana gelen, Asayiş Şubesi, lojmanlar ve 13 işyerinin camlarının kırılmasına neden olan patlamayı MLKP/Kürdistan Milisleri adlı örgütten sonra PKK'nın da üstlendiği bildirildi.

PKK'nın, Malatya'daki patlamanın yanı sıra İstanbul Fatih'te Oyakbank Şubesi'ne bomba atılma olayını da, bazı ajansların İstanbul Haber Merkezlerini arayarak üstlendiği belirtildi.

Öte yandan, patlamanın ardından gece yarısı başlatılan bir operasyonla gözaltına alınan ve ESP adlı organizasyonun mensubu oldukları öne sürülen 15 kişiden, polis tarafından serbest bırakılan 4 ve Sivas polisine teslim edilen 1'i dışındaki 10 kişinin savcılığa verildiği, bu kişilerin serbest bırakıldıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız